Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruby

pierwszy makijaz

Polecane posty

Gość ruby

hej. mam problem, pewnie troche glupi. dotychczas nie malowalam sie, a chcialabym zaczac.. nie wiem dokladnie od czego.. tusz, moze puder, cienie.. jakie i w jakiej ilosci? chcialabym wygladac dosc naturalnie, ale wiadomo - lepiej. prosze o jakies rady.

Gość guccina
:) na poczatek polecam jakis tusz ktory nie bedzie zbyt wydluzal,pogrubial itp zebys sie przezwyczaila.Jakies jasne cienie,moze delikatny rozowy blyszczyk:).

Również proponuję zacząć od treningu tuszowania rzęs oraz błyszczyk na usta. Resztę stosowanych produktów dostosowywujemy do wieku oraz okoliczności :)

Gość TEZ MI SIE WYDAJE ZE
tusz do rzes- kazdy prawie zaczyna makijaz od jego stosowania - jesli masz problemy z cera - kup podklad jakis delikatny - jak bedziesz miala odpowiendni to nie bedzie nawet widac ze go masz - a Twoja cera bedzie promienna i gladka... Na poczatek darowalabym sobie pudry prasowane czy roze - no chyba ze cos baaardzo naturalnego i delikatnego.No a np pomadka bezbarwna to chyba standard w torebce/plecaku kazdej nawet mlodziutkiej dziewczyny:)

Gość ruby
błyszczyk, pomadka - to standard :) gorzej z tuszem i kredką, bo szczerze mówiąc mam lekkiego bzika na punkcie oczu - cięzko mi zapuścić krople, pomalować oczy, ale jak mus to mus :)