Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujcie

POMYLKA! CO ROBIC??????????????????????

Polecane posty

Gość ratujcie

sprawa wyglada tak, przez pomylke wyslalam smsa do mojego faceta ktory jest w stanach, zamiast do kumpeli, napisaam "slonce dzis nigdzie nie ide, za tydzien to sobie odbijemy buzka" on pomyslal ze to do faceta jakiegos bylo i sie wsciekl, co robic???

wyjasnij mu to.Jak ma zaufanie do Ciebie to powinen Tobie uwierzyc

Gość won hanka
on pewnie i tak posuwa jakąś amerykanska lalę, wiec o co sie wscieka ??

Gość ratujcie
nie wiem czy posuwa, chyba nie tez mnie wkurzyl bo mi nie wierzy:(

Gość dessw
olej go, świnia funta klakow nie wart

Gość ratujcie
zebym jeszcze kogos miala to luz, ale ja sama jestem i czekam na niego

Gość dessw
a co to ? bez faceta ani rusz ? załosne..

daj spokoj dziewczyno i nie zamartwiaj sie....wyjasnilas przeciez, nie draz tego, bo facet serio gotow pomyslec, ze masz cos na sumieniu....a po co mu to, napewno teskni i wymysla sobie jakies glupoty, ale to znak, ze mu zalezy....usmiechnij sie, zadzwon do niego i sobie pogadajcie, uszy do gory

Gość ratujcie
po prostu zalezy mi na nim napisal ze mi nie ufa! ja mu odpisalam "dzieki" i tyle, sie skonczylo:(

o tam.....ufa ci napewno, napisz mu cos milego, przeciez przeczyta....nie nakrecaj sama sprezyny, tylko wycisz te sytuacje...

Gość w czym problem jest
zadzwoń i pogadaj a nie piszesz dzięki

a ja tam szczerze powiem ze jakbym dostala takie smsa od faceta tez bym sie wku... na niego 😡 nie dość ze tysiące kilometrow od siebie, wiadomo ze przez telefon nie zalatwi sie sprawy w cztery oczy, niepokoi sie więc dlatego go rozumiem postaraj sie na spokojnie wytlumaczyc jestes w lepszej sytacji bo moglas tak faktycznie napisac do kolezanki, gdybys od niego dostala takiego smsa raczej nie moglby sie wylgac ze to bylo do kolegi :O

Gość ratujcie
napisalam zebysmy juz nie drazyli tematu i zebysmy sie nie klocili przez glupiego smsa malolepsza dziekuje Ci za rady, ale on w tych stanach siedzi juz pol roku i stad ta niufnosc, wrca dopiero na swieta, ciekawe co to bedzie...

Gość ratujcie
kurde jak moglam te numery pomylic, po prostu zakodowany mam w glowie jego numer i automatycznie wpisalam, o ja piernicze, nie zadzonie bo nie mam kasy, dlatego esy z neta pisze:(

Gość ratujcie
czuje ze on mi nie uwierzy:(

Gość ratujcie
zajebiscie jestem zalamana napisal ze on nikomu nie ufa, nawet mi, ze on jest tam i nie wie z kim pisze i z kim sie spotykam czuje sie jak szmata:(

Gość Lepiej uważaj
taka nieufność może świadczyć o poczatkach paranoi:) A z cala pewnoscia o braku kultury.

Gość mała czarna..
wiesz co, radzę się tym wszystkim nie przejmować bo to nie ma sensu, ty powiedziałaś mu prawdę jak było a on, że Ci nie wierzy:o i nie ufa:o to jego problem:P moim zdaniem przynajmniej dziś już mu nic nie pisz bo on każdy twój sms bedzie inaczej niż Ty byś chciała - wiadomo, emocje robią swoje... czasem lepiej jest ochłonąć :) jutro napisz mu eska ale już niewracaj do tego tematu tak w ogóle związek bez zaufania nie ma przyszłości - kiedyś to sama zrozumiesz, bo nie samą miłością człowiek żyje :P

Gość ratujcie
niby jest ok, ale przerazilam sie tym jego stwierdzeniem, ze mi nie ufa i nie wierzy,zabolalo mnie to i watpie czy nasz zwiazek przetrwa:(