Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judaig

I na co człowiekowi cierpliwośc jak i tak ...............

Polecane posty

Gość oldrain
zakłada następne głupie topicki :P

a co nie mozna???? uzasadnij dlaczego jest głupi wtedy zrozumiem ale nie wszystko głupie dla wszyskich dla mnie po prostu taki sobie dla rozrywki;)

Gość cierpliwa.
mam downa i smierdze sledziami:(

no tak to cierpliwośc potrzebna zwłaszcza do wytrzymania tego .............no wiesz:P Ale to łatwo zmienić wystraczy sie umyć a z downem mozna normalnie zyć jak widze piszesz i czytasz więc nie jesy tragicznie i cierpliwośc Ci pomogla;)

Witam kafeterie i odpowiem dokończe wczoraj zaczęte zdanie chciałan poczytac jak inni ludzie odnoszą sie do cierpliwości cierpliwośc jest potrzebna ba codzień Do wychowywania dzieci w pracy bo przeciez z ludzmi trzeba byc cierpliwym w autobusie a tramwaju dokladnie wszędzie ale po tych kulku wypowiedziach stwierdzam że jakos z ta cierpliwościa u Was kiepsko i jak tylko sie da dopiwc dociąć dokuczyc wypuscic troche złośliwości to uczucie bardziej Was ekscytuje. Ja nadal pozostane CIERPLIWA i biore się za swoje codzienne obowiązki pozdrowienia dlla tych co tu zaglądnął

Witam i udało mi sie mam swój topik od gadania pisania odpowiadania yes yes yes ;)

Oj te moje dieciaczki cierpliwości potrzebuja i piesio tez ale ona jest taka cudowna ;) że wszystko uchodzi jej plazem juz mnie wychowala a mój to po prostu ją uwielbia i tak o to w prozaiczny sposób pies zawladnąl domostwem:P Narazie jestem na swoim topiku troszke go musze posprzatać może okienka na świat wymyję to ktos wstapi bo kurzem zaszły:P To takie moje idiotyzmy chyba niektorzy tez je miewają;) Spadam bo mój MM poczuje sie samotny i opuszczony

JUz wiem na co ta nieskończona cierpliwośc własnie czekam na robotnikow mieli byc o 6.30 na mymiane rur wszyscy w domu na rownych nogach a ich ani widu ani słychu Och ta punktualność jest niesamowita ale na szczęście jestem cierpliwa;) więc .............

Gość nie chrzań głupot
idź się seksić

No nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Z tym to prosze na erotyk tu DYSKUSJA OGÓLNA i odbiegasz od tematu ale moja cierpliwośc wytrzyma :P I wlasnie bedzie wymiana rur spóznienie dwugodzinne to się nazywa polska rzeczywistośc

No to już w końcu moja cierpliwośc zostala pokonana Po godzinie przyszli powiedziec że dziś robia rury w pionie obok a u mnie dopiero pojutrze Już mam dośc nie chcę byc cierpliwa zmieniam micka :( Mam dzis dzień bieganiny po rózne zaświadczenia i na wszystko trzeba czekac tydzień albo dłuzej i tak jeżdzić w koło Macieja. Dobrze że mój MM jest taki kochany i mnie pociesza gdzyby nie jego cierpliwości i spokój już bym chyba wykipiala ze złosci.

Zaraz zmykam do pracy tylko praca mnie wycisza i uspakaja w takich beznadziejnych sytuacjach. A na dodatek ulże kafeterii to byl ostatni wpis :( Oczywiscie na typ beznadziejnym topiku bo skoro nikogo nie interesuje to musis byc beznadziejny ;)

Gość żeby mikolaj dawal prezenty

wyrabiasz sie cierpliwie na dwóch topikach? więc zgasze ci swiatło bo pewnie juz nie bedzie Ciebie dzisiaj spij spokojnie:)

Gość koniecznie liliowy kapelusz
Liliowy kapelusz... Kobiety Kiedy ma 5 lat: Ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę. Kiedy ma 10 lat: Ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka Kiedy ma 15 lat: Ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwą siostrę przyrodnią Kopciuszka: "Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!" Kiedy ma 20 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 30 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 40 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mówi, że jest przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 50 lat: Ogląda się w lustrze i mówi: "Jestem sobą" i idzie wszędzie. Kiedy ma 60 lat: Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi, którzy już nie mogą na siebie spoglądać w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa świat. Kiedy ma 70 lat: Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i umiejętności. Wychodzi z domu i cieszy się życiem. Kiedy ma 80 lat: Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po prostu zakłada liliowy kapelusz i wychodzi z domu, żeby czerpać radość i przyjemność ze świata. Może wszystkie powinnyśmy dużo wcześniej założyć taki liliowy kapelusz... Z całego serca życzę nam pięknych dni i nie zapomnijcie liliowego Kapelusza!

Gość koniecznie liliowy kapelusz
skopiowałam Elu na Twój topikdla Ciebie za dobre rady i wsparcie:)

Gość ciekawe coperto

Nie trzeba było wspominac nawet tego topiku ale dzieki ze ktos to zrobił

Gość najgorsze jest rozczarowanie