Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valkiria32

pomocy!!!

Polecane posty

Gość valkiria32

jak mam poznac niesmialego facteta ktory remontuje obok mojego bloku drugi blok.!!!dodam ze dowiedzialam sie ze jest wolny tylko i ja i on jest bardzo niesmialy:((niewiem jak go zaczepic a co najgorsze jeszcze parde dni i koniec roboty.uszykowalam swoj numer telefonu ale co dalej?pomozcie mi mam podejsc do niego sama?wiem ze ja mu sie podobam i on mi wiec???licze na Was przyjaciele:)

Gość radzę ci dobrze
nie wyjeżdżaj z telefonem tak od razu. powiedz dzień dobry i nawijaj o związku roboty z pogodą 1 ale pan zmókł, zapraszam na herabatę 2 tak ładna pogoda, pewnie panu gorąco zapraszam na sok 3szkoda że konczycie juz pracę, kiedy robiony będzie mój blok 4 czy pracuje pan także prywatnie, bo potrzebuję kogoś do naprawienia dziury w ścianie bo mamma mie zabije? powodzenia i zazdroszczę stanu zauroczenia i niepewności i tego bicia seca

Gość valkiria32
dzieki:)moj blok juz robili inni robotnicy wiec mam pecha.jutro postaram sie go zaczepic i zaprosic na kawke bo tak pada i pada deszcz:)no wiesz nie pomyslalam o tym tylko czy bede miala na tyle odwagi???

Gość konowałka
radzę ci dobrze----> z tym "...potrzebuję kogoś do naprawienia dziury" to chyba przesadziłaś! Tak od razu proponować naprawienie dziury! Chyba, że u ciebie to norma.

Gość valkiria32
co do 4 punktu tez dobre bo ja akurat szukam kogos do remontu kuchnii:))))

Gość radzę ci dobrze
jeżeli zobaczysz i wyczujesz odzew to wal śmiało a jak nie to powiedz przepraszam i zmykaj. Mój kumpel pracował przy takich remontach powodzenie miał spore- zakładał w blokach w kuchniach takie kratki wentylacyjne (dopołudnia) "zaliczył" kilka gospodyń ihihiihh

Gość radzę ci dobrze
konowałka--> ludzie często biorą do pracy robotników właśnie z takich różnych miejsc. jak widzą kogoś przy pracy i że nie pije to już to wydaje siębyć dobrą rekonendacją. a w ścianach robią się dziury jakbyś nie wiedziała

Gość radzę ci dobrze
valkiria--> to sprawa załatwiona- nic nie obiecuj ale zapytaj się czy podjął by się i żeby ewentualniie oszacował koszt remontu. ak ci sięnie spodoba to powiedz że nie masz kasy albo remont zrobi ci kolega tatatta i to za darmo

Gość valkiria32
radze ci dobrze wielkie dzieki:)jutro wkraczam do akcji ale jaja ja i akcja hehehehe

Gość radzę ci dobrze
odpisz jak poszło gg9715243

Gość valkiria32
dzieki napisze napewno