Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NumerRaz

Czy można sprawdzić kobietę...

Polecane posty

Mam takie pytanie, czy jest jakieś badanie lub czy można jakoś to sprawdzić kiedy kobieta ostatnio odbyła stosunek seksualny ze swoim partnerem? Jeśli tak to jak to można zrobić? Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi...

Gość takiesobiecoś
Jak było z gumką i za zgodą partnerki to marne szanse....zależy też ile czasu mineło Raczej nie da rady....

:( Czyli jeśli kobieta zdradzi mężczyznę to nikt się o tym nic nie dowie - chyba że sumienie ją ruszy...

W sumie to masz rację, założyłem beznadziejny topik :( Chyba uderzam w despero, ale przyszedł mi do głowy nowy topik... Chyba bez wykrywacza kłamstw lub serum prawdy się nie obejdzie...

Gość fffffia
Co za kretyn.

Gość gzuuu
Tylko własną kobietę.

Gość gzuuu
Którą masz zamiar potraktować jak bydło.Albo niewolnicę. Kiedyś zaglądali w zęby. Ty zdaje się masz zamiar w macicę. Ciekawie muszą wygladać wasze stusunki, skoro ona miałaby się na to pokornie zgodzić. I wiesz co facet, jak nie ma zaufania, to nie ma miłości, tyle.

Gość tak może
ginekolog. Zachodzą zmiany widoczne w zabarwieniu narządu płciowego utrzymujące się kilka dni.

„Gzuuu” – mylnie zinterpretowałeś moje pytanie, to nie jest tak jak myślisz... To jest forum a ja chciałem zadać pytanie na dręczący mnie temat, czy takie coś w ogóle jest możliwe... Wiem że jeśli nie ma między ludźmi zaufania to nie ma też miłości, a ja wcale nie powiedziałem że to chodzi o moją dziewczynę... Jestem tylko ciekaw tego tematu i to nie ma nic wspólnego z tym czy ma dziewczynę czy nie... Po to zadaje się pytania aby szukać na nie odpowiedzi... „tak może” – dziękuję za odpowiedź, widocznie mój topik nie jest taki beznadziejny jak mi się wydawało, zadałem pytanie i odnalazłem odpowiedź...

I nie traktuję kogoś tak jak to określił „Gzuuu:, szukam tylko odpowiedzi na pytania, chyba po to jest forum...

A gdzie zaufanie??? w życiu bym na takie pytanie nie trafia ale nie powiem jest ciekawe :) ale nie lepiej jest zapytać sie partnerki jeśli podejrzewasz o skok w bok??? bo jak to sobie wyobrażasz za fraki ją zabierzesz do gina?