Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hollywood star

Dziewczyny, wolicie małe, czy duże pałki?

Polecane posty

Podobno im grubszy tym lepiej, ale ja nie mogę się z tym zgodzić. Mój Ex miał ok.14-15 cm w obwodzie. Żadne spodnie nie były w stanie ukryć jego erekcji, a pałka stawała pod kątem 30 stopni od brzucha. Nasz seks nie należał do udanych, właśnie przez jego rozmiary! O szybkich numerkach mogłam sobie pomarzyć, bo bez gry wstępnej tej olbrzymiej pałki nie dało się wcisnąć, a wtedy nawet nie wiedziałam, że są jakieś lubrykanty... Po 4 latach rzuciłam go, ale nie z powodu sexu (robił wyjątkowe minetki). Teraz mam drugiego faceta z normalnym size\'m i wiem, że to jest to!!! A co wy sądzicie na temat rozmiarów i jakie preferujecie?

Gość No to załuj mała
Może ty masz wąską pochwę , ale to prawda z tą grubością. Im grubszy tym lepszy. Miałam 3 partnerów i tych wąskich w ogóle w sobie nie czułam. Być może sama jestem szeroka w pochwie, ale nie zmienia to faktu że dla mnie jak i pewnie 80% kobiet lepszy jest gruby niż za chudy. Lepiej czuć za dużo niż wcale nie czuć :)

Gość dfsdafas
a po co nam male? chyba do zabawy :P

Gość kania.ania
Spałam z chłopakiem co miał bardzo długiego i refleksja jest taka że lepsza gruba pałka niż najdłuższa wykołaczka :) Ja lubię czuć faceta przy wejściu a więc musi mieć szerokiego

Gość kolejna kretynska prowokacja
sluchaj chlopie! wez sie wylecz z kompleksow! masz jakiego masz i niczego nie zmienia wypowiedzi na forum! topik do wykasowania!

Gość ja wole duze
wiadomo ze im wiekszy tym fajniejszy

Gość moze nastolaty poczytają
Hollywod no żeś mnie rozwaliła ilością postów:O

Gość Joannaaaaaa Daaaaaark
A ja kocham penisa swojego chłopaka i nie zamieniłabym go na żadnego innego... I ten jest dla mnie idealny... Nie wiem, ile mierzy, bo go nie mierzyłam, bo nie to jest dla mnie ważne. Ale raczej do największych nie nalezy. I wiem, że gdyby był większy, to mógłby być problem, bo mogłoby mnie boleć...

Gość duża dziurka
wibrator?

Gość ttttttttttt
ja tam wole malutkiego hudego zeby w tyleczek sie zmiescil

Gość lol...co za topik
nie ważne czy gruby czy długi :D ważne żeby do mojej cipki dobrze pasował...w końcu cipki też są rożne :) więc chyba tak ogólnie to sie odpowiedzieć nie da. no ale jak juz jest dobrze dopasowany to największa frajda jest z tych raczej cienkich (można mieć frajde z anala też, a nie tylko łzy) i raczej krótkich (można wziąć do buzi po same kule i się nie udławić)

Gość sobotni posuwacz
lol...co za topik - może sprawdzimy czy się dopasujemy? :D :classic_cool:

Gość czy jak mam 46cm w obwodzie to
dużo jest?sam nie wiem...

Gość duża dziurka
jak dla mnie 46 cm to zdecydowanie za mało ;) nie wierze aby kobiecie podobał się chudy i do tego krótki członek. Nie chce nikowo wprowadzać w kompleksy ale jak dla mnie i pewnie wielu kobiet fajnie jest czuc w sobie potężnego schaba anieżeli fruwającego wróbla. Dziurka jest po to aby ja wypełnić I całkowicie normalne jest to że kobiety o wąskich pochwach wychwalają małe szkraby a kobiety " szerokie " pragną grubych penisów. Ważne aby się dopasować bo inaczej jest problem. A analka można i z grubym peniskiem, trzeba tylko ostrożniej zzacząć a potem idzie jak z płatka :)

Gość a ja mam tylko
10 w obwodzie i co

Gość i nic
możesz nim posuwać gryzonie na łace

Gość edefrfre
A ja miałem dwie dziewczyny które wolały dłuższe niż grubsze, lubiały czuć go na końcu

Gość habemus papa
Do japy średni! Po piczy gruby, a do d00py chudy! Tyle w temacie o penisach drogie i mądre Panie . . .

Gość anetta22
nie za długi i nie za gruby w sam raz ma byc, ale cienkie i małe to nie czuć niestety

Gość gość
Dla mnie musi być gruby i długi bo lubie go czuć,lubie jak wpycha mi swoją potężną pałę i nigdy mnie nie boli,jak dla mnie mogłoby być ze 20 w obwodzie i i30 długości

Gość gość
nieważny rozmiar penisa, ważny rozmiar portfela :)

Gość gość
Czym portwel grubszy tym penis moze byc krotszy i chudszy-- tak to jest wszystkie dajki,