Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieniądze szczęścia nie dają

Kobiety dlaczego lecicie na pieniądze?

Polecane posty

nie macie wyrzutów sumienia, że jesteście zwykłymi dziw..i ?

Gość gałczoss
nie :)

Gość panowie dlaczego lecicie na
opakowania? Czyżbyście nie wiedzieli że w pozłacany papierek można i gówno zawinąć?

ale teraz kobiety też lecą na opakowanie, a faceci na pieniądze nie, czy rodzice tak was wychowali ?

Gość Man of Honor
bo są bardzo pustymi istotami...

Gość Schizo
Dlatego ze wiekszosc ludzi w polsce nie ma pieniedzy tak samo jak i rodzice tych kobiet i one szukaja swich pieniedzy a dlatego ze nie maja nic poza uroda i pewnej dziurki miedzy nogami to szukaja glupich facetow z pelnymi portfelami ktorzy lubia laleczki barbi i sponsorowac. Jakby ludzie w polsce mieli pieniadze nie bylo by tego zjawiska. Occzywiscie wszedzie sa takie kobiety ale sadze ze za zachodnia granica jest ich owiele mniej.

Gość daj spokój
nie masz kasy, nie będziesz miał baby

Gość Schizo
To tez nie jest tak ja mam kase a nie mam kobiety i to juz od dluzszego czasu a niczego mi nie brakuje jesli chodzi o cala reszte.

Gość bo wy lecicie na nasze cycki
tyłki i inne przymioty, tak jest skonstruowany świat. Może jakbyście sie zmienily my tez bysmy to zrobily. Autorze topiku nie obchodzi Cie jakie cycki i tylek ma miec Twoja dziewczyna??

powinno byc zmienili

tylko urode dostajesz za darmo, facet pieniędzy musi się dorobić, ale przyznajecie, że w takim wypadku jesteście dziwka..i, bo różnicy nie ma ...

takie tematy zakladaja zazwyczaj nieudacznicy,ktorych stać na randce najwyżej na sajgonki to proste,że pieniądze sie liczą-nie założę rodziny z chłopakiem,któremu nie chce się zarabiać

Gość skoro juz tak sobie
uogolniasz drogi autorze to ci powiem ze wy faceci jestescie niewyzytymi fiutami w takim razie ktorzy leca tylko na dziurke w ladnym i sexownym opakowaniu !! no i kwita my dziwki wy niewyzyci fiuci swiat jest piekny nieprawdaz ??!!

o mnie się nie martw, mam dwa mieszkania bo dziatkach, za sam wynajem ich jest sporo gotówki... ale fajnie, że przyznałyście się do mentalności dzi...k. W razie kłótni kiedyś z koleżankami powołam się na was...

dokładnie! w takim razie przyznaj ze jestescie niewyzytymi fiutami myslacymi tylka swoja palka. A jak facetowi nie chce sie zarabiac to nie mam zamiaru z nim zakladac rodziny, zeby go utrzymywac. Przyznaj ze jestes nieudacznikiem, ktory nie jest w stanie zarobic na siebie, bo nie trzeba byc bogatym z domu, zeby sie dorobic

Gość skoro juz tak sobie
a ja co do niewyzytych fit.... na ciebie i kwita :)

a wy nie myslicie o seksie??? robicie to z przymusu ???

Gość fsdaaa
Ja też nie zwiążę się na całe życie z facetem, za którego będę musiała płacić, bo mu się nie chce pojść do pracy... A autorowi topiku pewnie nie chodzi o hajs jako taki, tylko ten "gruby".

w moim przypadku bylo tak ze jak poznalam swojego chlopaka to nie mial kasy i bylam z nim i jestem teraz ale wszystko polega na tym, czy taki facet bedzie w stanie potem chociaz w czesci utrzymac rodzine, to jedna ze skladowych udanej rodziny. WIem ze moj chlopak bedzie w stanie

Ale wiem, że jestem głupią blacharą:(, ale tego nie zmienię. Facet jest po to aby mógł spełniać moje wymyślne zachcianki:)Nie będę się zadawała z byle jakim nieudacznikiem.

a powiedzmy ty zarobiłaś na swoje studia ?? ( jeśli skończyłaś ? ) pewnie nie społeczeństwo ci je zafundowało nierobie...... łatwo odwrócić kota ogonem

mimo wszystko dla kobiet bardziej liczy sie charakter mezczyzny niz dla mezczyzn charakter kobiety i tutaj nie zaprzeczysz

Gość nastepny durny temat
zapoczatkowany przez faceta , ktorego zadna nie chce

Gość teraz mamy ciężkie czasy
tylko wy się cieszycie jak facet leci na wasz wygląd, bo to was dowartościowuje.... myślicie, że facet się cieszy jak wie, że ma was tylko dzięki kasie ?

w zadnym wypadku nie cieszylabym sie gdyby facet lecial tylko na moj wyglad i tylko dzieki niemu ze mna byl. I mysle ze wiekszosc kobiet jednak mysli podobnie

Gość nastepny durny temat
pewnie autorze tematu myslisz o sobie , ze jestes super a jedyna twoja wada jest brak pieniedzy ja o tobie mysle , ze jestes pustym cwaniaczkiem

Gość teraz mamy ciężkie czasy
i tu się mylisz, 90% czasu wolnego kobietki poświęcacie tylko na poprawe swojego wyglądu