Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Operacja plastyczna

Co zrobić jeśli po schudnięciu został nadmiar skóry

Polecane posty

Gość Operacja plastyczna

Schudłam i wyglądam bardzo dobrze , ale tylko do momentu kiedy się rozbiorę. Fałdy skóry na plecach jakoś mogłabym przeżyć , ale worek ze skóry wiszący na podbrzuszu doprowadza mnie do rozpaczy. Bardzo nieestetyczną mam też skórę samego brzucha - jest pomarszczona . Stosuje balsamy , zakładam uciskowe figi , ale rezultat marny. Poradźcie , co zrobić - da się to operacyjnie usunąć ? Jeśli tak to gdzie to można zrobić i ile taka operacja kosztuje?

Gość wszystko zależy od tego
ile schudłaś i ile masz lat. im człowiek starszy, tym wolniej skóra się "kurczy" Ja - lat 35 -schudłam 18 kg- skóra doszła do siebie po prawie 2 latach , w których były balsamy i masaże oraz zimne prysznice. Ale ja boje się operacji.

Gość Operacja plastyczna
Mój problem jest większy - mam 50 lat i schudłam prawie 30kg. Balsamy, nacieranie , prysznic niewiele dają . Proszę więc o radę co jeszcze mogę zrobić? Ja sama czuję się z tym źle , a już nie wspomnę o partnerze. Kobiety - pomóżcie!

Gość Operacja plastyczna
Czy naprawdę nikt nic nie wie na temat operacji plastycznych brzucha?

Gość do autorki.
pomogą intensywne ćwiczenia. wpisz w gogle - cwiczenia na brzuch

Gość Operacja plastyczna
Wielorybem stałam się po kilkumiesięcznej kuracji hormonalnej. Kto przez to przeszedł ten wie , że można jeść głodowe porcje a i tak organizm będzie przerabiał je na zapasy. Nie prosiłam o krytykę tylko o pomoc w konkretnej sprawie, a to , że udało mi sie schudnąć , to przecież świadczy o tym , że robię wszystko co w mojej mocy , by utrzymać prawidłową sylwetkę. Hormony nie dają tak łatwo za wygraną i trzeba nie lada wytrwałości , by osiągnąć takie rezultaty jak mnie się udało. Więc na drugi raz zastanów się człowieku , czy i Ty kiedyś nie będziesz w takiej sytuacji. Choroby to sprawy losowe i nikomu nie życzę , by taki los wyciągnął.

Gość Operacja plastyczna
Bardzo dziękuje za tego linka - o Czechach nie pomyślałabym , a przecież warto!

Gość pomoże tylko
operacja plastyczna,czyli usunięcie nadmiru skóry

Gość Inkachasia
Polecam zainteresować się ćwiczeniami powiekszanie-biustu.net.pl