Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnia droga

Uciekam od samotności...

Polecane posty

Gość ostatnia droga

ale chyba w zła strone, najpierw był alkohol.... dałem sobie spokój.... teraz uciekam na siłownie tam zapominam o wszystkim....zaczynam brać sterydy...wiem, że robie błąd, ale to stało się moim drugim życiem...tam nie myśle, o tym że jestem sam, że nikt na mnie nie czeka, nikt nie myśli ciepło....... pewnie szybko umre....

Gość Martisha**
przestan, jest tyle wspanialych dziewczyn, m.in ja;):P

Gość ostatnia droga
bo mnie rujnuje..psychicznie....

Gość ostatnia droga
23, moje dotychczasowe życie to wegetacja, nic wartego zapamiętania....... jedni wybierają narkotyki, inni słodycze ja wybrałem to....... wymarzona na mnie nie czeka bo nie ma na kogo, nie jestem warty zainteresowania....

Gość samotność czescią nas
najpierw trzeba zacząć od siebie. Aby być z kimś, trzeba najpierw pokochać siebie.. Jeżeli tego nie zrobisz, będziesz w mało udanych związkach - zobacz ile na tym forum samotnych we dwoje. Musisz sibie zrozumieć i zaakceptować, polubić, czytaj dużo ((ale ksiązek)...i naucz sie słuchać ludzi..oni bardzo dużo mówią pomiędzy wierszami..

:o Tobie sie dopiero stabilizuje charakter, potem taką cezura dla charakteru i jego sztaltowania jest okres po 30rż., więc spoko masz jeszcze czas...🖐️

aha - jak juz tak uciekasz to moze pomóglbyś mi i doradził w wykuciu ściany i odpowiednim zatynkowaniu?:) Gdzie znajdę informacje na ten temat?