Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak chyba nie wolno

Czy PLUS jest gorszy od Ery,Heayh i Orange?

Polecane posty

Gość tak chyba nie wolno

Gość najlepszy jest
najlepszy

Gość gfbvf
ja mam plusa i też sie nad tym zastanawiam... średnio jestem zadowolona, a mam simplus team

Gość Netusia87
Ja mam plusa i jestem zadowolona. Konczy mi sie teraz umowa i bede dalej przedłużać wiec nie uwazam ze jest gorszy

Mam plusa, będę zmieniać na orange, ale dopiero za rok :(

Gość hmm jak sie ma orange
na karte, nie zuzyjesz jej przed uplywem terminy kasa ci przepada a w plusie nie, najwyzej cie zablkouja ale jak sie oblokujesz to znow masz ta kase dalej. NIC NIE RPZEPADA smsy sa po 1 gr, minuta 5 g, rozne promocje, na urodziny sie dostaje dodoadkowe pieniadze !! POLECAM

Gość a moim zdaniem to
powinno sie wybierac siec pod katem z jakiej sieci maja telefon znajomi do ktorych najczesciej dzwonie i smsuje, wiadomo ze w sieci zawsze wszystko jest tansze

Mam Tak TAKA i jedyny minus dla mnie, to za krótki okres ważności konta po doładowaniu określoną kwotą. Dla dzwoniących mało, lub nastawionych na przyjmowanie rozmów (to ja wydzwaniam do matki-staruszki) saldo kumuluje się niepotrzebnie. Rozumiem, że sieć chce zarabiać na rozmowach, ale lojalność Klientów i reklama przez to też chyba się liczy

Gość w Orange nic nie przepada
wystarczy doładować konto nawet karta za 5 zl i znow to co zostalo sie ma dfo wykorzystania. sms'y za grosza, minuta rozmowy za 0,5 zl z wybranym numerem, darmowe weekendy ze wszystkimi w Orange i wiele wiele innych mozliwisci. wystarczy wejsc na strone i przeczytac sobie o promocjach. Plus... nie taki zly, jednak potrafia takie numery wykrecic - znikajaca kasa z konta, brak mozliwosci dzwonienia bo czeste problemy techniczne, niemila obsluga w biurze klienta i moglabym wymieniac i wymieniac. mam w obu sieciach tel. wiec wiem ze jednak Orange jest o wiele lepsza siecia. jedynie nie moge sie wypowiedziec co do Ery. Ale gusta sa rozne, wiec zdecydowac trzeba samemu. Porownac oferty.

Gość w taktaku znikała mi kasa
w idei mnie oszukali na rachunku a do plusa od lat nie mam żadnego ale.

Gość w simplusie też nic
nie przepada. po doładowaniu kasa z poprzedniego doładowania jest. a heyah ma ten minus, że robią problem przy wysyłaniu sms-ów z netu.

Gość Netusia87
Wybierzcie to co Wam pasuje, a nie mowcie ze ta siec jest zla czy tamta. To nie ma sensu. Kazdy niech bierze to co mu odpowiada

Gość heayh nikt nie posiada

Gość Zynek Ze Sląska
no wiec plus- drogier rozmowy i wogóle mało promocji Orange wszystko ok :) duzo promocji i wogóle heyah - mała pamiec na telefonie i zasięg niezbyt dobry Era - nie miałąm to sie nie wypowiadam

Gość taka jedna lza
ja mam orange i to jest jedyna dobra siec mialam kiedys plusa ale juz go niechce mies bo wisza mi duzo kasy niby maja jakies promocje a jednak nieoddali mi pieniedzy z konta