Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka_1982

Kochałam się z 3 panami jednocześnie

Polecane posty

Gość o jaaaaaaaaaaaaaa...........
No faktycznie... Ale z ciebie ziółko:O Twój mąż też wróci normalnie do pracy i nikt nie będzie wiedział, że żonę tego frajera dmuchało dwóch gości z netu, a ona im obciągała i to bez gumy....:D Fajnie:) Nie wiem tylko, czy wiesz, że nawet obciągając komuś można się zarazic hivem, żółtaczką albo nawet opryszczką a potem dostać wyjątkowo bolesnego opryszczkowego zapalenia jamy ustnej. Ale taka jesteś duża, to chyba wiesz:)🖐️

Gość gość
Ja mam takie wewnetrznne przekonanie i taki glos mi jakis podpowaida, ze od malypy pochodze w prostej linii. Czy ktos ma tak samo?:o

Dlaczego frajera? Sam tego chciał, wszystko odbywało się za jego wiedza i z jego inicjatywy. Wszyscy dobrze się bawili więc w czym problem?

Gość Pan Niedziela
pozdro, widze, ze zle oceniasz swoich rodzicow, dziadkow i dalsza czesc "prostej" linii swojego rodu

Gość power
bo durny by chciał tam byc w tej trójce tylko głupio mu to powiedziec bo lepiej najeżdzac na kogos niz byc najeżdżanym

Gość Pan Niedziela
bo jestes malpa naziemna

Gość gość
Wiecie co? Ja mam takie ticki...spie sobie i nagle sie budze bo mi sie wydaje, ze gdzies spadam w dol z lozka:o I ja wiem od czego to jest. Pochodze od malp, ktroe w strachu przez drapieznikami zyly na drzewach i w nocy tez sie budzily w przerazeniu, ze zaraz sie zwala na glebe:o To fakt! Ktos ma tak samo?:o

Gość lollllllllly
Boże... widzisz i nie grzmisz:(

Gość Pan Niedziela
jasne ze by chcial wydupczyc kretynke i isc do domu i jest bosko

Ja nikogo nie najezdzam. Nie chcialbym obciagac jakiemukolwiek facetowi. Wiec , mnie w ten trojkat nie wciagaj, a i Edytka po tych trzech penisach cipke ma duza jak kubek do kawy , wiec to zadna przyjemnosc rypac sie z proznia.

Gość Pan Niedziela
to nie chodzi o to ze jako malpa ze strachu spadalas z drzewa, tylko o to, ze w dziecinstwie mialas za waskie lozko i jak sie poruszylas w nocy to spadalas, dlatego teraz ci sie to sni

Gość power
ale wylizac 3 cipki to z checia a co może nie

Co ma znaczyć "Nie chcialbym obciagac jakiemukolwiek facetowi". Panowie zajmowali się wyłącznie mną. Cos ci się chyba pomyliło.

Gość moze najpierw
a po co przylazlas sie "chwalic". chcialas sie poczuc jak szmata, to ci pomozemy, nie musisz kutasow po sieci szukac: dziwka z ciebie, lepiej ci? :P

Gość gość
To zdecydowanie pozostalosc:o Lozka waskiego nie mialam. Mialam taki zelazny kolec, co bym nie mogla z niego nigdzie uciec i sie schowac, bo jak pare razy ucieklam, to potem mnie szukali caly dzien:o Raz prawie sie utopilam w kanale wodnym, a raz zjadlam wlasna kupe, wiec wierz mi - do tego zelzanego kojca prawie mnie przywiazywano, wiec nie ma takiej opcji, zeby to byl uraz z dziecinstwa;)

Gość moze najpierw
wziĄłem się pisze, durny :D nie pogrążaj nas :D

Gość Pan Niedziela
przywiazywali cie do kojca, i ty mowisz, ze nie masz urazow z dziecinstwa?

Edytka, jestes niekonsekwentna, albo nie pamietasz, co napisalas na 1-ej stronie, albo to wszystko to sciema Na 1-ej stronie padlo pytanie do Ciebie: \" musztarda I co... Twój mąż też zabawiał się z Darkiem albo Tomkiem, obciągał im z siarczystym połykiem, czy jak?\" a Ty odpowiedzialas: edytka_1982 W porządku musztardko przepraszam cię jeśli uraziłam ale wierz mi scenariusz, który opisałas tez przerabialiśmy i było naprawde super Wiec????? Co jest prawda a co tylko czysta fantazja??

Gość power
widzisz durny to jest to samo tylko jako samiec bys dogadzał 3 samicą

Ale mi się chce śmiać z tych wszystkich oceniających moralistów. Po prostu nie macie na tyle odwagi i nie mieliscie okazji aby to zrobć. ciekawa jestem, która kobieta odmówiłaby seksu 3 fajnym facetom albo który facet nie chciałby posuwac fajnej dziewczyny z kolegami. Dla mnie jesteście zwykłymi hipokrytami.

Gość Pan Niedziela
lepiej byc hipokryta, niz ostatnia dziwka

Wstrzyczasowymaczko piszesz nieprawdę. Musztarda napisała \"Jakoś nie wyobrażam sobie siebie robiącej laskę jednemu facetowi, w tym czasie drugi brałby mnie waginalnie. A trzeci co? Analnie? Dzięki, postoję, a raczej posiedzę...\" i ja ustosunkowałam sie do tego postu a nie głupich insynuacji o homoseksualiźmie mojego męża.