Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka_1982

Kochałam się z 3 panami jednocześnie

Polecane posty

Gość qwa tak sie poplakalem
ze smiechu czytajac ten topik ze az mi lzy po uszach ciekly :) Czy nikt nie zauwazyl ze tu jakis psychol sie doskonale bawi ??????? Ech chyba sie pojde odstrzelic ....

Edytko! Nie czytałam wszystkich odpowiedzi, ale niestety, wiele osób Cię krytykuje, bo wydaje im się, że mają monopol na moralnośc. Jeśli naprawdę doszło do tej seksualnej zabawy i oboje z mężem swietnie sie bawiliście, to gratuluję i nawet trochę zazdroszczę...:-) Ja tez mam takie fantazje i wie o nich mój mąz, jednak on nie jest gotowy ( przy całej swojej tolerancji)i pewnie nigdy nie będzie na to, aby dzielic się mna z innymi męzczyznami. Ja to szanuję i nie zamierzam go naciskac, aczkolwiek bardzo nas podnieca samo mówienie o tym i planowanie, co by mogło byc , gdyby..:-). Uważam, że jesli dwoje ludzi zgadza się na specyficzne, dla niektórych, fantazje partnera i jeszcze czerpie z tego satysfakcje, jest to układ o wiele zdrowszy, niz zdradzanie się na boku i wzajemne oszukiwanie. Niektóre osoby po prostu maja takie albo inne fantazje, oddzielaja seks od miłosci i potrafia się nim bawic. Pozdrawiam :-)

Gość Palic ziolo jest wesolo
A swistak siedzi i pali ze sreberka :O

Gość kolejna Edyta dupodajka
:p

Gość xtrinka
Trzymaj się Edytka i nie martw się głupi komentarzami. Pozdrawiam :D

Gość wicehrabia Jaruzelski W
po siedmiu miesiacach to chyba, jej sie duupa zagoila, albo jest pierwsza w kolejce do badan na hiv

Gość joooeyy
spoko wszystko ok.tylko że takie myki skłaniają do tego że szuka się coraz to mocniejszych wrażeń.i tak co raz bardziej i bardziej.koncząc na scat zoofili itp.A pozatym trzeba uważać bo ta panna co ssała kolesiom bez gumy mogła hiva załapać zwłaszcza skoro to tacy jebacy.

Gość Nie mozna zarazic sie
hivem przez ssanie bez gumy.