Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ble ble

szukam faceta

Polecane posty

a skąd wiesz a pozatym z tą ksywą to chyba forum pomyliłeś wejdz na erotyczne może znajdziesz coś dla siebie

Gość oberżynka
ale jak on to robi z calym ramieniem :P

Gość glowa do wycierania
Dladzego wprost nie napiszecie czego oczekujecie od faceta i co macie do zaoferowania (wyglad, cechy charakteru itd.) ???

Gość on 21
to nieprawda ze mlodsi są niedojzali,,,,ze mna zerwała dziewczyna bo chciała tylko 1 kasy i dawałem ile miałem i to naprawde ciezkie było jak o tym wspomniałem to mnie zuciła,,,,moi kumple maja po 27 lat i co szukaja na disco panien zeby poruchac i sadowa,to jest dojzalość,,,,ja szukam dziewczyny na stałe w ktorej moge znalesc pocieszenia,zaufanie i ktora bedzie mnie kochala a nie leciala na kase bo tak robia malolaty i dziwki,dojzalosc nie zalezy od wieku tylko harakteru i niech mi starsze osoby nie mowią ze lepiej wiedza bo to harakter kształtuje czlowieka a nie wiek,poza wyjatkami nie o wszystkich mowa....moze ktoraj by chciala popisac to opowiem z grubsza ale watpie,,,niektore panie mowia zeby mnie tylko kochał a to nie prawda,potem jesli maja milosc chca wiecej i wiecej,,moze akurat ja na zl trafiłem moze mam uraz pozdrowka

Gość megi.r
szalenie samotna 26 latka z centrum polski