Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karawana

Najlepsze tusze wydluzajace do rzes

Polecane posty

Gość karawana

Znacie jakies? Marze o rzesach az do nieba ale ni moge znalezc odpowiedniego tuszu. Slyszalam ze Diorshow jest extra... A Wy co myslicie?

ja uzywam tusz z Rimmel\'a , ale uwazam ze to nie chodzi o tusz tylko o jego sposob nakladnia. nie zaczyna sie malowac od oka ku gorze, tylko najpierw same koniuszki, i dopiero zaczac od oka, efekt podkrecenia uzyskasz gdy przytrzymasz troche szczotke na koncach :)

Ja używam tuszu Miss Sporty Fabulous Lash Lash Building Mascara. I na efekty nie narzekam. Rzęsy są wyraźnie wydłużone i podkręcone, ale to zależy jak się go nakłada.

Gość ASTOR-ten nowy
:)

a moim zdaniem wszystko zależy od rzęs a nie tuszu :P ale polecam Extra Super Lash Rimmel\'a

Gość Edison
Zdecydowanie polecam Lasch Architect Loreal. To jeden z najlepszych tuszów jakie miałam do tej pory, dobrze wydłuża, ładnie podkręca i pogrubia. Pozdrawiam

Gość ciekawaH
tylko nie loreal,ten wspomniany wyzej ,oko napaprane ,kapiace tuszem ,max faktor 2000 kal godny uwagi

Gość jj300
mam takie same doswiadczenia z Lash architect, maska na oku i pod okiem...haha..z tamich dobry jest rimmel a z drozszych Lancome Extreme lub hipnose..

Gość karawana
Ale Hypnose Lancome to tusz pogrubiajacy! Mialam Flextencils tej samej marki, ale nie byl tak dobry jak tego oczekiwalam...Szukam wiec dalej:)

Gość niebieskoookaa22
\spodobał mi się Heleny Rubinstein Lash queen

Gość krooopelkaaa*
a ja polecam l'oreal longitude , jest po prostu wspaniały1 Wydłuza po prostu rewelacyjnie i wogóle nie skleja! Jest sto razy od droższych od niego tuszów, poprzednio miałam lancome l'extreme i clinique i nie mają porównania!

Gość krooopelkaaa*
miało być sto razy lepszy :)

Gość karawana
W tamtym roku kupilam Lycra Extend i mialam wrazenie, ze ten tusz w ogole nie zostaje na rzesach, po pomalowaniu oka nie widzialam zadnego efektu. A nakladalam czasem nawet z 5 warstw.:)

Gość sa mara
a uzywal ktos Panoramic Curl?

jak dla mnie najlepszy jest Loreala Longitiude,wspaniale wydłuza,i na bardzooooo długo starcza:) Ostatnio kupiłam sobie z Astora,ten nowy z:lycra extend,i żałuje,bo naprawde trzeba go dużo nałożyć aby było go na rzęsach widać,ja sie bede trzymac Loreala:)

Gość jajcataaa
uzywal ktos Panoramic Curl??

Gość dziewczatka nie
kupujcie volume glamour bourjois - kasa w bloto :(

Gość najlepszy tusz do rzęs
to taki który ma gęstą szczoteczkę-rozdziela każdą rzęsę, pogrubia i przyciemnia, więcej zależy od stopnia gęstości szczoteczki, spróbujcie użyc takiej z rzadkim rozstawieniem włosia:-O

a ja polecam L\'oreal Lash Architect::) jest geniealny choc niezbyt tani ale naprawde wart swojej ceny.POLECAM

Gość evlenka
widze kazdy swoje gada i kazdemu co innego pasuje,no nic bedziemy probowac roznych specyfikow :)

Gość agata-------
ja mam jeden z najnowszych tuszy loreala, jeszzce nie ma go w Polsce, ale mozna go kupic na allegro nazywa sie: TELESCOPIC jest rewelacyjny!!!! szczoteczka to taki poczworny grzebyk, super wydluza!

Gość no ja to raczej
telescopic jest rewelacyjny, ale pewna Pani na innym topiku-znawca z drogerii patronackiej, stwierdzila że takowy nie istnieje w ogóle i każdy kto go ma powinien zastanowić się nsd źródłem jego pochodzenia. Po moich wypocinach stopniowo stwierdziła że może i gdzieś w świecie jest ale w polsce i we francji napewno nie bo ona pierwsza ma nowości w sklepie. Także drogie panie-używamy wirtualnego tuszu:)

Gość karteluszka
a od jakiego sprzedawcy na allegro warto kupic Telescopic|??

Najlepszy L`EXTREME Lancome - po prostu firanka rzęs:) Myśle tez, że Dior jest fajny, ale dokładnej nazwy nie pamiętam;0

Gość jajcataaa
Maria22- a czy masz moze porownanie L'Extreme z Flextencils Lancome? Ja mialam Flextencils - fajnie wydluza, ale bez spewktakularnych efektow. A moze chodzi Ci o Diorshow?

zdecydowanie Maybelline Sky High Curves - tusz stworzony specjalnie do wydluzania rzes, jest swietny!!!

L\'oreal Lash Architect polecam może być również 2000 kcl Max Faktor

ja miałam ostatni Astora Lycra Extend i byłam bardzo zadowolona ;) super wydłuzał rzesy Gosha-też dobry i niedrogi-ładnie wydluza 2000 kalorii tez polecam ;)

ja teraz mam Dior Show i jest super, wczesniej uzywalam Yves Saint Laurent (chyba tak sie to pisze :)) i efekt byl podobny, tylko, ze starczal na o wiele dluzej