Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tigra.

Jak żyć po zdradzie ?

Polecane posty

Gość tigra.
matko naturo- ajak facet nie pójdzie , wiesz ze to tchórze.

Gość evvela
przecież zdradzajacy faceci nie myślą racjonalnie oni myślą penisem więc jak niby ma wiedzieć o co mu chodziło...dupczyć chciał i tyle

Gość tigra.
mój poszedł do psychologa i powiedzał; ta baba mówiła to co już wiem . ale mi spejalistka . Tak to chłopy odbierają , ze to wstyd.

Gość tigra.
i tu evvela - musze cie zakoczyć. Mówił mi , ze łaczy go przyjażń z nią (moim zdaniem do portwela ). ale banał prawda?!

Gość
Cześć Tigra poczytałam tak sobie Twoje wypowiedzi i zrozumiałam co w Tobie siedzi pisząc w temacie KOCHANKI. Musi być z Ciebie fajna babka, szacuneczek się należy. Pozdrawiam

Gość tigra.
ta dziwa go słuchala , pocieszala , była uległa , nie wymagająca ,. To sa cechy rasowej kurwy. dobrze wiedzieć . tak naprawde można by sie czegoś nauczyć ...... prawda ... he,he.

Gość tigra.
moniśka jak miło ze mnie znalazłaś - musze Tobie powiedzieć , ze po takich przejśćiach , to też mogę być kochanką , ale za kase . bo uważam , ze grzebanie w dupie musi kosztować .! troche chyba przesadziłam, ale co tam, i tak te hamy sa niestety górą .

Gość tigra.
dobrze by było jak by alicja jeszcze ty była . ale damy czadu tym babom , które maja oczy w dupie.

Gość
Tigra ale dałaś czadu masz rację, że jak być kochanką to coś z tego trzeba mieć oprócz ciagłego dawania, bo chyba na tym to polega ale tak żywej gotówki to bym nie wzięła.

Gość tigra.
a dlaczego ? moni nie do buzi tylko do kiszeni. ha,ha.

Witam na poczatku wszystkie kobiety mam zaledwie 25 lat moze o zyciu wiem malo ale to nie o to chodzi co kto wie ...okolo 1.5 roku temu poznalam milosc przez internet spotkalimsy sie raz drugi trzeci no i zucilam wszytsko prace miejsce zamieszkania i przenioslam sie do niego moje zycie musialo ulec zmianie malej ale musialo ...myslalam ze to bedzie juz on ten jeden no i tak mijal nam czas z czasem wszytsko zaczelo sie sypac nie bylo juz tego szczescia co na poczatku mowilam mu ze cos sie dzieje ze trzeba to zmienic jednak on nie byl zainteresowany zmianami i rozmowami bo mowil ze wyolbzymiam sobie wszytsko w tym czasie ja zapadlam na nieciekawa chorobe zalamalam sie totalnie orzekli lekarze ze potrzebna mi operacja dodam ze byly to torbiele na jajnikach i endometrioza wiec nie zaciekawie no i o sexie nie bylo mowy bo bylam juz w takim bolu ze nie moglam sie dotykac nawet ;/ sama mysl o operacji przynosila mi lzy automatycznie nadszedl czas operacji i rekonwalescencja po oczywiscie nie moglam sie kochac bo bolalo mnie wzytsko po zabiegu w koncu on pojechal na urlop beze mnie bo ja musialam zostac w pracy zeby nadrobic stracony czas no i po powrocie wiedzialam ze cos jest nie tak i wyznal ze mnie zdradzil wiem z kim i wogule mielismy ciezki okres ja plkalam codziennie on zreszta tez nie ukrywal lez pstanowilam to zakonczyc i wyprowadzilam sie w przeciagu tygodnia moj swiat legl w gruzach nie wiem nadal jak sobie z tym poradzic nadal sie widujemy czasami kochamy nie wiem jak to wytlumaczyc chciala bym jakiejs porady nie wiem gdzie sie podziac czy znow zaufac czlowiekowi ktory mnie zdradzil byla to jego dawna znajoma mowi ze nie jest zakochany tylko ze poprostu sie stalo pozniej ona zaczela wypisywac ze go kocha ze nie chce go stracic itp on mowi ze ignoruje to ale czy moge mu wierzyc po tym znaja sie nie od dzis nie wiem naprawde co zrobic zerwac kontakt czy dac mu szanse mowi ze zaluje nie wiem co robic ....prosze o jakies porady

Gość trele mele dudtki
....daj sobie spokoj - on wyjechal na urlop a Ty musialas nadrobic prace...i tutaj moze sama siebie poczytaj, egoista - chcesz to z nim dalej badz...ale tak na prawde to wiesz z gory jak Twoje zycie bedzie wygladac....kiedy zaczniesz potrzebowac goscia nie ma, kiedy jest wszystko fajnie on znowu jest.....i wiesz co....gdyby chcial Ci pokazac ze na Tobie jemu zalezy to nie spotykalby sie z jakas babka tylko dlatego ze ona w nim jest zakochana i czy innego typu wymowki...eh, samo zycie, ale kobiety tak wlasnie lubia byc traktowane....zero poczucia wlasnej wartosci...a facet to czuje i wykorzystuje, a co?

Gość trele mele dudtki
...jak zyc po zdradzie? Ano....inaczej....a przede wszystkim przemyslec czy bedziesz umiec wybaczyc...nikt nie zniesie mielenia tematu latami i ciaglego przypominania zdrady....tego sie nei wymaze a i czasu sie nie cofnie...