Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnonimS

Dziwne objawy u mojej dziewczyny

Polecane posty

Witam! Zaznaczam ze jestem facetem i malo wiem o damskich problemach. Chodzi o moją dziewczyne(20 l.), od jakiegos tygodnia ma dziwne bole. - swedzenie w srodku macicy(bardzo bolesne) - czesta chec oddwania moczu ostatnia miesiaczka spozniala sie jej o 2 dni(a zawsze byla regularnie co 28 dni) do zaplodnienia moglo dojsc dwa tygodnie przed jej poprzednią miesiaczką, ale skoro byla... wiec to raczej nie ciaza. choc sam nie jestem pewien. do jej kolejnej miesiaczki zostal jeszcze tydzien. PYTANIE: Co to moze być? infekcja, nadżercze? nie wiem do jakiego lekarza powinna pojsc, bo jest teraz na studiach i nie mieszka teraz w rodzinnym miescie. pozdr.

Gość wg
wg mniue jest to po prostu ............ostre zapalenie pęcherza moczowego. Ostry ból w nadbrzuszu, częste i tez bolesne oddawanie moczu. czy tak? mieliście ostatnio jakis ostry sex??? pytam serio bo czasem po takich szaleństwach tak jest miałam tak kiedyś :P

Gość wg
niech idzie po prostu na razie do ogólnego-----ja dostałam antybiotyki i szybko mi przeszło ;) to nie nadżerka!

Gość lol...co za topik
swędzenie w macicy??!! sorry ale moim zdaniem tego nie da się odróżnić od bólu pęcherza...ja na mój gust dziewczyna ma zapelanie pęcherza wlasnie i powinna iść do urologa, w ostateczności do ogolnego...a jak jest na studiach tomoze iść do przychodni studenckiej.

Gość wg
swędzenie :P------może trudno mu/jej było opisac to "coś" ale ze ona tydzień tak wytrzymuje....\\\\\\\\\\\\\\\\\\:O do lekarza---zwykły ogólny na 100% pomoze ;)

dziękuje za szybkie odpowiedzi wg: oddawanie jest tez bolesne, ale nie jakos strasznie. Co do ostrych zabaw, to tak :> dokładnie dzien po wszystko sie zaczeło. + zapomniałem dodac... miala wtedy przez dwa dni plamy krwi(chyba) na bieliznie) tak, trudno było jej to opisac... bo nigdy tak jeszcze nie maiła. jutro sprawdze gdzie jest ta przychodnia na naszej uczelni :-) jeszcze raz dziekuje

chciałem sie jeszcze upewnic czy jest to zapalenie pęcherza moczowego... tzn. dziewczyna nie była jeszcze u lekarza, dopiero jutro będzie. ale wczoraj ból ustał, wszystko bylo OK. A dzisiaj znowu wszystko wrocilo... jeszcze bardziej boli i ma problemy z oddawaniem moczu, tzn. czesto chce sie jej, ale nie moze. pozdr.

Gość wg
wyślij dziewczę do lekarza jak najszybcuej!!!!!!!!!!!!1 nie czekajcie az samo przejdzie :) zapalenie pęcherza lubi nawracać!! Niech się kobitka ciepło ubiera, długa kurtka, ciepłe majty :D serio!! niektóre dziewczyny mają skłonność do takich schorzeń niestety...:( na poczatek lek.ogóly wystarczy (antybiotyk pewnie da) ale nie zaszkodzi wybrac się do ginekologa, skoro było coś jeszcze po tym sexie..jakies plamienia..itd poz\dr

Gość kita1982
ja mam dosc nietypowe pytanie......kochalam sie ze swoim chlopakiem bez zabezpieczenia w ostatnim dniu okresu (byly to juz plamienia z krwia) stosunek byl przerwany ale dla pewnosci wzielam postinor na drugi dzien od wziecia miualam krwawienie kilku godzinne (lekkie) a nastepnie zgodnie z cyklem dostalam okres ktory trwal 6 dni w tym 3 to byly lekkie krwawienia a reszta to zwykle plamienie........biore leki ale wtedy zawiodlam z ich wzieciem i dlatego ten niepokoj i zarzycie postinoru....jesce przed okresem( dzien przed nim) a wiec podczas przerwy miedzy opakowaniami tabsow kochalam sie po raz kolejny tyleze gumka nam pekla......teraz boje sie ze te drobne plamienia to tylko skutek tego ze moglo dojsc do zaplodnienia po tym II stosunku chociaz jestem swiadoma tej 7-dniowej przerwy nie moge sie opanowac od lamentow i obwiniania od tego momentu minely 4 tygodnie a ja mam wrazenie ze moj brzuch rosnie bo mam caly cza pelen pecherz co 4 godziny chodze siku i martwie sie ze moglam zajsc w ciaze co wy myslicie na ten temat?????

Gość WZC
wydaje mi się że podczas okresu nie można zajść w ciąże. Kobieta ma kilka dni płodnych mniej więcej w połowie cyklu.