Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałyLord

Do hakuny

Polecane posty

Jesteś bardzo aktywnym uczestnikiem tego forum. Dlaczego nie chcesz przedstawić się bliżej? W swoim czarnym nicku nie napisałaś o sobie ani słowa. Niechętnie przyjmuje się uwagi \"z kosmosu\"

Gość SporyLord
Chcemy wiedzieć czy chapniesz dzidę dzisiaj?

Gość oranyjulek
ilość postów: 2864 :)

Gość SporyLord
Bywają też tacy co olewają swoich rozmówców. 😡

Gość SporyLord
No dobra, nie jesteśmy na erotycznym, ale taka dobra kobieta jak Ty mogłaby no wiesz ten tego. :classic_cool:

Gość SporyLord
Przyjaciółka wszystkich przyjaciół. :classic_cool: Nie bądź taka cnotliwa, stringi też są beee?

Gość hakuna budź maja żona
:P

jestem wdowcem:classic_cool:

Gość SporyLord
Cały tego urok, że wpijają się w kobiece pośladki, a jeśli są piękne i jędrne to kobieta ma tego faceta, którego chce. :classic_cool:

napisałas cały esej po co ci muż:P a kto tu nie jest z odzysku? niech 1 rzuci kamień:D

napisałas cały esej po co ci muż:P a kto tu nie jest z odzysku? niech 1 rzuci kamień:D

Gość SporyLord
A od czego chciałabyś być warunkowana? Przecież każda z Was jest próżna i to musiałby być jeden z elementów Twego oddania się. "Masz piękny tyłek, świetne cycki i w ogóle cudowną figurę" "och kochanie, nie przesadzaj [kokieteryjne spojrzenie i połechtane ego], może pójdziemy do sypialni?" Czyż źle piszę?

przeczytałem jak się pojawiło i pamietam ,że mi się spodobało:P pomarzyć zawsze można:D ja myślę ,że ego hakuny już teraz jest mile łechtane:P

ja się nie interesuję tylko żony szukam:P oj tam jesli mozna sobie umilić wieczór rozmową to czemu nie z kimś kto umie napisac zdanie podrzędnie złożone, czego dowodzą Twoje wcześniejsze wpisy:D ja się doczepiłem do "zainteresowanych":P

a czemu się obawiasz:P żona nie na gwałt a na ślub potrzebna.... cholera a może na gwałt????? hmmmmm.................... no nie wazne do obu czynności się nada:D

słowo "przygoda" ma różne znaczenia:P spragniony chyba jestem ale piwo mi na to pragnienie nie pomoże, z resztą alkohol jedynie odwadnia, a krótkoterminowe efekty mnie nie interesują:D

tam nie ma co uaktywniać, bo wszytko już jest radioaktywne i skażone:P w necie jest sterylnie, aż do bólu, też nie dobrze na kącik nigdy się nie zdecyduję i będę się tego twardo trzymał:D uuu... niedobrze, już mnie na randki wypychają:P

ten tam nick u góry jasno wskazuje ,że szukam:P Czuć ,że dziś niedziela. Poleciały kamienie w szukających i nieznajdujących:D No własnie zycie zgodnie z samym sobą nie idzie chyba u mnie w parze z życiem z drugą osobą, a patrzenie jak się samo układa innym a nie mi zmusza do działań we własnym zakresie.

Gość No to sobie pogadałaś
z małolatem z pryszczami ! :D

potrzeby własnie coś się nasilają ostatnimi czasy:P nie uraziłaś, po prostu jakoś chciałem w jedno połączyć oba teksty. Ja jestem chodzącym paradoksem, niby wszystko okey ale jakoś już do kupy się nie składa, nie jest to forma żaleń na własny temat, raczej stwierdzam fakt po paruletnich obserwacjach:D Ty chyba też zdajesz sobie sprawę?? co??

Gość A JAaaaaaaaaa
Nie cierpie hakuny...

Gość A JAaaaaaaaaa
a szkoda bo powinnas... jestes rownie szkodliwa jak leonora-jesli nie bardziej...

Gość A JAaaaaaaaaa
szkoda ze masz takie podejscie... ale jesli twoim celem jst zostac zapamietana jako wredna s*** to ok... twoj wybor...

ja wręcz liczę na to ,że nie jestem odosobnionym przypadkiem, tylko jakoś nie moge wpaśc na jedną wypadkową z innym podobnym przypadkiem:D no to wydumałem:classic_cool: wyjdę na sobie na spacer, zatem hakuno i może na wyrost ale Dobrej Nocy 🌻 Do napisania.........

Gość A JAaaaaaaaaa
taa swiadczy o mnie?? szkoda ze nie zapisuje sobie twoich postow ktore czesto kunsztownoscia nie grzesza...

Gość A JAaaaaaaaaa
taa gitny podszyw... swoja droga jak wyobrazic sobie moge jej posladki to mnie na torsje bierze...

Gość A JAaaaaaaaaa
nie mam ci bynajmniej zamiaru niczego podnosic... dla ciebie zawsze dyskusja jest zamknieta jak ktos ci mowi ze jest taka albo inna...szkoda ze boisz sie krytyki;x zal...:O

Gość A JAaaaaaaaaa
napisalas:nie lubisz mnie,ja sie bynajmniej nie mam zamiaru tym przejmowac,dyskusja jest zamknieta. jak zwykle gdy ktos ci mowi cos co jest nie po twojej mysli jest ZAMKNIETA ale masz racje... szkoda slow na taka wyw**ke jak ty...;x