Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamocnokochana

co zrobic z zazdrosnym facetem

Polecane posty

Gość zamocnokochana

Z moim chlopakiem jestem juz od 2.5 roku, z czego od roku mieszkamy razem. Kocham go i jestem do niego bardzo przywiazana, czesto jednak odczuwam przesyt i zmeczenie jego osoba, po prostu dusze sie spedzajac z nim za wiele czasu. Jednak gdy spedzam wieczor bez niego w towaryztswie znajmoych jest smutny, wiec staram sie zawsze zabierac go ze soba by nie robic mu przykrosci (on niestety nie jest towarzyski, wiec nie ma przyjaciol). Jednak wczoraj po raz kolejny powtorzyla sie okropna akcja, na imprezie urodzinowej mojej przyjaciolki moj chlopak wpadl w atak szalu zadzrosci i rzucil sie z piesciami na chlopaka z ktory rozmawialam :( taka sytucja powtorzyla sie kolejny raz, poprzednio powodem wielkich scen po ktorych wstydze sie pokazac znajomym na oczy byla moja zbyt dluga rozmowa z kolezanka :( juz nie wiem co robic, zalezy mi na nim ale nie moge tak zyc.... przyjaciele radza zostawic chlopaka. A wy...

i raczej się z tego nie wyleczy, niestety... obyś ty później nie dołączyła do atakowanych przez furiata, bo tak często bywa

hm...jesli myslisz o tym zwiazku powaznie powinnas sie z nim ostro rozmowic na ten temat...przesadna zazdrosc moze zmarnowac wam zycie....jesli on tego nie zmieni ja bym sobie dala z nim spokoj...poobserwuj czy sie postara...powodzenia

Gość my też
chyba ze się zgodzi na terapię dla par...bo to co macie to nie jest zdrowy uklad

Gość zamocnokochana
ciezko rzucic bo ktos za mocno kocha... jest wielki lek, ze nikt juz tak mocno nie pokocha i moze lepiej znosic zaborczosc niz obojetnosc, na ktora rownie wiele kobiet sie skarzy nie potrafie sie zdecydowac, a on przeprasza, obiecuje poprawe a potem znow to samo... smutno mi ;-(

Gość zamocnokochana
to moze zapytam inaczej: zna ktos sprawdzony sposob zeby zdobyc sie na odwage i zakonczyc zwiazek? jak to zrobic jezeli bozia poskapila stanowczosci? a zamiast tego dala charakter ktory kaze 1000razy znosic takie same zbrodnie?

Gość zamocnokochana
;-(