Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygolona

ktora nie goli nog zimie??

Polecane posty

Gość wygolona

czy wasze nogi zawsze sa gładkie?? czy zapuszczacie i golicie na jakies okazje ?? Wiem ze zaraz mnie tu zjezdza, ale ja rzadko golę, ale teraz postanowiłam, ze bede golic depilatorem, tylko ten ból no i wrastające włoski!! :o

Gość feeefaa
Mnie tam nic nie wrasta. Oczywiście, że się golę (znaczy depiluję). Chodzę na siłownię, rozbieram się w szatni. Poza tym nie potrafiłabym na siebie zarośniętą patrzeć. Fuuuu...

Gość ja gole
jak mi sie chce :) ale niezbyt czesto :)

wf 3x w tyg, więc min. raz w tyg golę ;) mój facet sam mi mówi, że jak mam małe włoski to jemu nie przeszkadza a mi? tym bardziej. naturalne że rozną mi włosy na nogach! feeefaa - brzydzisz się siebie? żal mi cię.

Gość popola
Lusestita nie goli :P

Gość no cudowne haha
ja gole jak trzeba albo jak szczególnie zarosnę

Gość wygolona
uff uzlyło mi!! Myslalam ze tylko ja gole jak trzeba !!

wf 3x w tygodniu :> Gole sie na tyle często aby nie wyglądać w sytuacjach intymnych, na wfie ani w kiecce jak Yeti :)

Gość czasem trodno nie golic
/depilowac jak np mi po calkowitym odrosnieciu osiagaja dlugosc chyba z 3cm:P. od lata uzywam depilatora wiec do tej pory depiluje sobie chociazby nogi od kolan w dol.to tak chociazby dla swojego lepszego samopoczucia. zeszle zimy roznie to bylo z tym goleniem ale jak juz mi zamocno odrosly to sama sie zle z tym czulam. od depilatora mi sie tez nic nie wrasta (jesli nawet to zadko i nie jest to jakis wielki problem). dla mnie problem to okolice bikini bo tam mam dosyc "bogate" wlosy. latem depilowalam ale to natyle nieprzyjemny bol ze narazie zaprzestalam. a jak to jest z wami i okolicami bikini?chetnie poslucham innych opini.

Gość feeefaa
Hmmmm... a ty, ładoga, dziewojo o ciasnym móżdzku durnej niuni uzaleznionej od zdania feceta, nie brzydziłabyś się aby samej siebie nieumytej od 10 dni i w tych samych przepoconych i przesikanych ciuchach? Niektórzy mają trochę więcej wrażliwości i to samo odczuwają w mniej ekstremalnych sytuacjach. Tyle na temat brzydzenia się siebie. A ty uważaj, żeby inno to nie brzydzili się na twój widok, skoro sama jesteś doskonale na brzydzenie doskonale impregnowana.

Gość feeefaa
Popawka ostatniego zdania: ...żeby to inni nie brzydzili się na widok ciebie, skoro sama jesteś na brzydzenie doskonale impregnowana.

do czasem golic trudno ---- a nie boli Cie od kolan w górę ?? Zastanawiałam się nad woskiem w plastrach, ale marnie łapie!! A próbowałaś kremu do depilacji intymnej??

Gość ja w zimę golę
raz w tygodniu bo częsciej mi się nie chce;) kilka lat temu nie goliłam sobie przez prawie 4 miesiące tj od września do sylwestra wtedy to naprawdę busz mi wyrusł:D maszynka jednorazowa starczyla mi ledwo na jedną nogę

a ja mam chyba jakas manie, nawet ja siedze sama w domu, zima i nikt mnie nie widzi to zawsze mam galdkie nozki, bo w domu latam w krotkim spodenkach i jak czuje na nogach wloski zaraz lece do lazienki ogolic!gole srednio co 2 dni:)

gagatka85- za pierwszym razem uzywania depilatora wydepilowalam sie cala. znaczy sie cale nogi,bikini (ale nie cale:P ),pachy. bolalo zajebiscie. ale sie oplacalo bo naprawde za kazdym razem boli mniej. tylko ze bikini bolalo mnie na tyle i to taki specyficzny bol ze kiedy lato sie skonczylo (czyt. nie ma mojego faceta ze mna;) ) przestalam narazie depilowac. z innych roznych probowanych przeze mnie sposobow sa kremy do depilacji. jak dla mnie dzialaly super ale ten zabieg musialabym powtarzac czesto zeby dobrze wygladac. tak wiec z wyrazem bulu na twarzy stwierdzam ze jednak depilacja to jak dla mnie najlepszy sposob i najmniej bezproblemowy na pozbycie sie wloskow. a co do plastrow to sa skuteczne po dlugim uzywaniu. no i pewnie trzeba umiec ich uzywac. mam kolezanke ktorej mama jest kosmetyczka i jej usuwa wlosy z nog wlasnie plastrami. ale robi to juz z 5 lat i ostatnio ta kolezanka pokazywala mi nogi od 2 msc nie golone to wlosow juz prawie wogole nie miala tak przez te kilka lat oslably. gagatka a jakie sa twoje doswiadczenia?

Golę ale tylko od kolan w dół depiltorem (już nawet nie boli, a włosy odrastają jasne, ze nawet ich nie widzę) od kolan w góre jest troche gorzej, jeszcze się nie odważyałam (tzn raz i przez 2 dni czułam ból) ale muszę się przmóc :) czasami golę plastarmi, ale słąbo chwytają :o wiec raczej uda gole maszynka zwykłą!! A w strefie bikini kremem!! Pod pacahmi wyrywam penseta :) z tym nie ma problemu :) TYlko te krostki na nogach (od depialtora :( )

hmm ja nie mam problemu z krostkami. przestalam depilowac nogi od kolana w gore bo latem na lewej nodze calej wyszly mi wlasnie krostki i niewiedzialam od czego to. moze to byla reakcja slonca z depilatorem. trodno powiedziec.jednak kiedy calych juz nie depiluje krostki sie nigdy nie powtorzyly. gagatka podziwiam cie za wytrwalosc wykonywanych czynnosci:) ja jestem malo zdyscyplinowana dlatego chyba zostane przy depilatorze. mimo bolu nawet w okolicach bikini. ale to dopiero w styczniu;) uff pozdrawiam

hihi moze cie troche przekonalam:D jednak kazdy jest inny i bardziej lub mniej czuly na bol. a powiedz mi jeszcze gagatko jak dlugo juz uzywasz depilatora?

kupiłam sobie w marcu tego roku :) taki zwykły philipsa 2 w 1 :) ale szczerze to już dawno nie goliłam nim nóg (z jakieś 2 miesiące :P tylko golarką, ale teraz mam czas i znowu depilator wkroczy do akcji :) zreszta po maszynce nogi mam stasznie brzydkie :o

hmm to dosyc szybko ci wloski oslably. ja uzywam gdzies tak od maja i nie moge powiedziec ze zauwazylam zeby wloski oslably. chociazby od kolan w dol bo tam depiluje regularnie co tydzien od wlasnie maja.

aa zeszlego roku. to zmienia postac zeczy. dziekuje.

Gość siedzę patrzę
w dół.... o kurka ,trzeba wziąć się za te (mam Bogu dzięki :) mało i cienkie :) ) nogi. Wychodzi zimą ,że robię to rzadziej

Gość siedzę patrzę
"malo i cienkie "- chodziło oczywiście o włoski nie o nogi :P

a jak bede mieć kiedyś kasę to albo zafunduję sobie laserowe usuwanie, albo kupię sobie laser domowy (widziałam na allegro)

Gość tak tak tak ...
eee to ze mna cos nie tak czy co ? nogi mam zawsze wygolone jak i reszte ciala wiosna lato jesien zima nikt maszynki nie zatrzyma hehe :D ale powaznie nie lubie sie z wloskami draznia mnie lubie czuc delikatna skorke na nozkach jak jeza...;/