Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygolona

ktora nie goli nog zimie??

Polecane posty

Gość tak tak tak ...
nieee ale tak napisalam he he :D ja uzywam pianki :) ale no mam jakas chyba chorobe bo musze miec gladkie cialo ;/

nie gole zimą nie gole latem bo nie mam włosów :D szczęściara jestem

mam takie białe cienkie małe niewidoczne niewyczuwalne :) raczej same wypadają tylko na kolanach są trochę ciemniejsze jak posmaruje nogi balsamem to nic nie widać i nie czuć tak już mam

golę śrenio 3 razy w tygodniu jesienią i zima,latem częściej, wnerwiająmnie nawet najmniejsze włoski

Gość tak tak tak ...
oo gladkofobia pasuje ... wiesz pianka wypala wsloski wiec skora zawsze jest delikatnie podrazniona .. ile trzyma hymm tydzien .. tzn jak dla mnie bo ja to msuze miec gladkie ;/ to jakas chyba choroba;d

Pianka powiadzasz :) a jaka ?? Szkoda tylko, ż ekażdy orgaznizm jest inny i inaczej reaguje :O Mi by pewnie juz po 2 dniach włosy odrastały :(

Gość Dave 21
??????

Gość to wstyd nie golic nog
:O

To żaden wstyd nie golic nóg, takie są przeciez naturalne. Ja zimą nie golę, bo chodzę cały czas w spodniach, a poza tym nie mam obecnie faceta. A zresztą mojemu byłemu owłosione nogi kompletnie nie przeszkadzały, uwazał je za najbardziej naturalne

Gość a golice cale czy do
kolan?

Gość kak
Depilacja staje się obecnie czynnością, którą codziennie wykonuje niejedna kobieta, a nawet i niejeden mężczyzna. Mimo, że metod usuwania zbędnego owłosienia jest bardzo dużo, to nie każda z nich związana jest z komfortem. Większość z nich a szczególnie te, które dają długotrwałe rezultaty jest niestety nieco bolesne. Jest to oczywiście związane z wyrywaniem włosków wraz z cebulkami. Czy są zatem jakieś sposoby, by depilacja nie kojarzyła się przede wszystkim z bolesnością? A co poradzić na wrastające włoski? Już odpowiadam. Otóż, by depilowanie, niezależnie od użytej metody nie bolało , trzeba wybrać odpowiednią metodę usuwania zbędnego owłosienia. Jeżeli jesteśmy bardzo wrażliwe na odczuwanie bólu to raczej powinnyśmy zrezygnować z pasty cukrowej, czy wosku. Najlepsze będą kremy do depilacji. Fakt, efekty będą nieco krótsze od tych „oferowanych przez depilator, ale nie będzie tak bolało. No i jeszcze jedno na wrastające włoski warto zastosować kremy po depilacji, które będą zawierały alantoinę, albo d panthenol. Więcej informacji o radzeniu sobie z wrastającymi włoskami znajduje się na stronie http://depilacjalaserowa.net.pl/2010/09/07/wrastanie-wloskow-podepilacyjny-koszmar/