Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość russssauka

Niech mi ktos wbije do tego mojego durnego łba...

Polecane posty

Gość russssauka

... ze w zyciu trzeba sie kierowac rozumem, a nie sercem:-( bo juz mnie dupa boli od zbierania kopow. 2 miesiace temu dostalam kolejnego kopa, takiego z zaskoczenia, ktory cholernie boli do dzis. najgorsze jest to, ze przyszlo mi do glowy ze tak moze sie skonczyc. ale jak zawsze rozum schowalam do kieszeni. jestem taka glupia... :-( :-( :-(

Gość santerro
w życu trzeba umieć znalęźć równowagę pomiędzy sercem a umysłem.

Wiesz co? Jesteś równie głupia jak ja. I nie jest to komplement. My się po prostu same wykończymy przez naszą własną głupotę. Może to i lepiej. :O P.S. Jakbyś znalazła na to lekarstwo, to czekam.

Gość Vertex
Ja tez tak mam. Normalna sprawa. Żyje tylko chwilą. Jutro i wczoraj mało się dla mnie liczy. Jak się zakochuję to na zabój. Potem cierpię co najmniej tak samo mocno. Ale następnym razem tez postawię wszystko na jedną kartę.

Gość russssauka
no wlasnie. wszystko na jedna karte. choc rozum krzyczal "nie" ja poszlam na zywiol. i dostalam kopa. obiecalam sobie ze nigdy wiecej, a potem pozwolilam tej samej osobie, na skopanie mnie po raz drugi... teraz to dopiero boli. minely juz 2 miesiace, a boli dalej tak samo. najgorsze, ze to nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni. za kazdym razem jest tak samo. i wiem ze nastepny raz bedzie taki sam. chyba zaraz sie walne ze trzy razy w sciane z baranka, moze mi przejdzie....

Gość Brother Louiee
nawet sie nie ludz, pozostaniesz taka glupia az do usranej smierci :o

bo tak to juz jest: jak sie ma miękkie serce to trzeba mieć twardą dupę ...

Gość Praktyczna Pani
Kierowanie sie rozumem jest bardzo proste - zadajesz sobie pytanie: "Co/ile bede z tego miec" i juz. To przychodzi z wiekiem wiec sie nie martw, wszystko przed Toba...

Z własnego doświadczenia i obserwacji doświadczeń moich znajomych wiem, że człowiek jak ma dobre serce i patrzy Nim na życie to zawsze po dupie dostaje. I nie chodzi tylko o zakochiwanie się, ale w ogóle, jak serducho jest góra to za przeproszeniem, dupa boli...... Wierze jednak, ze kiedyś będzie to nam wynagrodzone, bo zmiana postępowania i wyrównanie tych dwóch swer jest strasznie ciężkie do zrobienia.....wiem bo próbowałam...i tak zawsze po za przeproszeniem, dupie dostaję...... Powodzenia :) życze wszystkim z bolącymi\"dupkami\" ;)