Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysztalowa kula

antypersirant - Krysztal

Polecane posty

Gość krysztalowa kula

no wlasnie - mam taki. jak na zlosc jest na nim instrukcja jedynie po niemiecku, a niemieckiego ni w zab. jak tego uzywac? zwilzyc woda i posmarowac skore? czy jak? bo na sucho to on jest strasznie twardy.. hmmm, pojecia nie mam.

Gość ola bez parasola
przepisz to, co tam jest napisane, to pomyślimy :)

Gość papayogi
zwilzac woda :) ale to straszne g... ponoć, mimo, że wydajne... w sensie raz, że nie chroni, a dwa, że działa drażniąco na skórę... i w sumie - u mnie tak działał właśnie, czyli źle :classic_cool:

Gość krysztalowa kula
ANWENDUNG: Deo Kristall mit Wasser befeuchten und die gereinigten Achselpartien 2 - 3 mal bestreichen. -----> m.in. to jest napisane...

Gość papayogi
zwilzyc i przejechac 2-3 razy po czystych pachach... :) mówię serio :)

WG mnie to straszne g... jest! A dlaczego? Bo nie działa za grosz! To tak jakbyś posmarowała się czysta wodą :) Nie polecam!

A jeszcze się wtrące, bo znalazłam naprawdę fajny antyperspirant, ktory w dodatku nie brudzi ubrań- Z serii AA biały z niebieską nakrętką. Ma ładny delikatny zapach i super chroni, no i jak juz pisałam nie brudzi ubrań (ale pod warunkiem, że pozwolimy mu do końca wyschnąć przed założeniem bluzki), acha no i nie podraznia, i spowalnia odrost włoskó bo jest z kompleksem hair-stop. Naprawdę polecam!

ten krzysztal wystarcza na rok hehe no tak sie jak sie go nie uzywa to i starczy po 2 dniach powiedzialam dosc nie bede go uzywac nie sprawdzil sie! nie warto!