Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crema catalana

Co zrobic z facetem uzaleznionym od czatow????

Polecane posty

Gość crema catalana

Moj chlopak od paru miesiecy zyje jedna noga w swiecie rzeczywistym, a druga w wirtualnym. Totalnie mu odbilo, codziennie znajduje w komputerze zdjecia jego nowych internetowych "milosci". Bylam pewna, ze ze mna jest mu dobrze i nie potrzebuje zadnych "dodatkow", a juz tymbardziej takich. Ma swietna prace, podrozuje, jest inteligenty i zadowolony z zycia. Albo przynajmniej bardzo dobrze udaje. Spedzamy razem duzo czasu i zawsze jest milo, dlaczego, do cholery jasnej, mi to robi? Zrobilam mu juz o to raz awanture, mial juz nie wracac na tego czata, ale oczywiscie nic z tego. Zainstalowal 3 nowe komunikatory. Pare nowych adresow e-mail... w miedzyczasie praktycznie przestal sie widywac z prawdziwymi znajomymi, nie interesuje go tez co ja robie, kiedy nie jestesmy razem, siedzi nocami i nawija z tymi babami, podczas gdy jego prawdziwa dziewczyna czeka na niego w lozku!!!!!!!!!! Paranoja!! Macie podobne doswiadczenia? A moze moglybyscie mi pomoc? Co ja mam mu zrobic? Nie chce stracic mojej wielkiej milosci z powodu sieci!

Gość mar-ryy
:( ciezka sprawa

Gość wyłontrz mó internet

Gość crema catalana
eee... Internetu potrzebujemy oboje, wiec to odpada, zreszta podejrzewam, ze i tak to by nie podzialalo. Powinnam znalezc jakies bardziej psychologiczne metody

Gość crema catalana
cyniczku, ale mnie nie interesuja internetowe romanse.. w ogole!! Jak mozna zrezygnowac z prawdziwych kontaktow z ludzimi na rzecz tych internetowych? Mam wrazenie, ze niedlugo kompletnie sie w tym zatraci.

Wiem... ale może jakby zauważył, że Ty tez.... On z tego co widze już się zatracił...

Gość Wodna lila
Słuchaj on się zachwuje jak dziecko! Nie możesz mu poblazac! T nie jest glupi nastolatek a ty nie jestes jego mama tylko jego KOBIETA! Musisz jakoś radykalnie zadzialac naprawde dla waszego dobra!

Gość crema catalana
Ale co mam zrobic? odlaczyc internet?;) wywalic jego komunikatory? przeciez w pracy tez moze sobie czatowac. moze warto go nastraszyc?...

Gość crema catalana
Na pewno sa tu tez ludzie, ktorzy robia to co on.. Co w tym widzicie? Chcialabym zrozumiec.

Gość az w koncu
pojdzie na spotkanie i cie zdradzi

Tacy ludzie, brutalnie mówiąc szukają swojej drugiej połówki albo kogoś do seksu..

Gość crema catalana
Alo po co??? Ja jestem kobiete idealna!!! Moze ma depresje?

Gość crema catalana
No wlasnie to jest najgorsze... Mamy dobry kontakt, uklada sie dobrze, jestem jego "promyczkiem" itd. Moze rzeczywiscie mu sie znudzilam, ale zaprzecza, dlaczego 33 letniego faceta nie stac na szczerosc? moze dlatego, ze to jest po prostu smieszne??

Gość Porozmawiaj z nim szczerze
Jesli jest madry i zalezy mu na tobie to zrezygnuje. Na poczatku czatowanie jest odskocznia, pozniej uzaleznieniem. Najgorzej jest jak ma nudna prace i internet do dyspozycji , ale sa na to sposoby. Ja nie mialam problemu zeby go tego oduczyc, zaczelam przesiadywac na kafeterii nocami i teraz on mnie prosi zebym juz wylaczyla komputer( chociaz on nie robil tego jak mialam dla niego czas). Przyznal mi racje b. glupio mu z tego powodu ;)

Gość A...aa
wyrwij kabel--:-0

Gość Porozmawiaj z nim szczerze
Jezeli on nie zrobi tego z wlasnej woli to zostaw go w cholere :O Nie rozumiem jak moze Cie kochac i swiadomie robic to co Cie rani, czerpac przyjemnosc wiedzac ze Ty cierpisz. Jak juz pisalam moj sie strasznie tego wstydzi i zaluje. Spytaj sie czy jest to mu potrzebne do zycia, moze znajdzie inne zainteresowania.

Gość rzuc palanta

Gość Powiedz.......................
albo czatowe panienki albo ja.

Gość hahahhahahhahhaa
tak napewno zrezugnuje z czatowania

Gość Powiedz.......................
Jesli nie zrezygnuje z nich, to " komu w droge, temu kopa" na rozped :O

Gość na odwyk z nim

Gość A...aa
a w ogóle jak mozna byc z kim stakim?:-0

Gość crema catalana
Dzien dobry, dzieki ludzie za dobre rady. Chyba rzeczywiscie postawie sprawe na ostrzu noza, bo odlaczanie netu, prosby itd... to nie dziala! Moze jeszcze nie jest za pozno. Porozmawiaj z nim szczerze-------> Juz mu mowilam, co o tym mysle, ze jest to prymitywne i zalosne, wrecz oblesne (zarejestrowal sie na stronie dla singli). Na co on odpowiedzial, ze to "tylko zart"... ALe potem obiecal skonczyc. I nic z tego.

Gość crema catalana
A..aa---------> Jestem z nim od ponad roku, nigdy si etak nie zachowywal. Kocham go i dlatego z nim jestem, chce o niego walczyc. Zastanawiam sie tylko, czy dam rade.

Gość A...aa
kochasz....ale czy On Cie kocha???? siedzac i "randkujac" z innymi.....co to za miłosc w jedna strone?

Gość tak sie rodza chore miłosci

Gość crema catalana
On mnie kocha, przynajmniej tak mowi a ja to odczuwam. Wydaje mi sie, ze jest samotny, wszyscy jego znajomi wyjechali, zostali koledzy z pracy no i ja. Mam wrazenie, ze jestem akyualnie jego jedyna przyjaciolka. Szuka wiec latwych znajomosci, zeby sobie jakos zapelnic te towarzyska dziure. Tylko, ze traci przez to prawdziwe, "zywe" znajomosci. Chcialabym mu pomoc, ale nie wiem czy mam na niego wplyw. Jestem... troche za miekka

Gość podziwiam Twoj
spokoj :-0 ja bym juz chlopa dawno zatrzasla!! w 5 minut by zapomnial ze internet istnieje :D