Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała kruszka

krioterapia- gdzie i za ile ?? Szczecin

Polecane posty

Gość mała kruszka

wiecie gdzie mozna wykonac krioterapie nadżerki w sz-nie ,no i za ile ?? dzwonilam po ilku gabinetach i nie trafilam a w medicusie to zapytano mie a co to jest ta krioterapia??

Gość słuchaj nie wiem jak
to jest w Szczecinie, ale to wcale nie jest zabieg mało spotykany. Szczecin to duże mistao pzrecież. Ja mieszkam w Krakowie, miałam krioterapię nadżerki w czerwcu 2005, robiłam prywatnie. Razem z badaniami przed zabiegiem koszt 250 zl. Wiem też, że taki zabieg również wykonuje się na fundusz. Nic sie nie bój, zabieg przyjemny nie jest i ja się czułam po zabiegu osłabiona, ale tylko jeden dzień. Nadżerka była rozległa i wszystko ładnie się wygoiło. Stosowałam po zabiegu gałki propolisowe dopochwowo. Pozdrawiam i trzymam kciuki

Ja miałam wymrażaną nadżerkę na kasę chorych. Dopłacałam do tego zabiegu 50zł. Poszukaj więc lekarza który współpracuje z Kasą. Wyjdzie sporo taniej.

Gość mala kruszka
dziekuje wam bardzo, podzwonie po przychodniach i jeszcze popytam:)

Gość lentynka
i co wie ktos ??

Ja robiłam w szpitalu wojskowym na piotra skargi zupełnie bez żadnych dopłat. Poszłam tam ze skierowaniem i w sumie zrobili mi \"od ręki\", tylko trzeba iśc w odpowiednim czasie. jakoś 10 dni po okresie czy cos takeigo, ale nie pamietam juz jak to bylo. Zabieg maiłam ok 2 lata temu.

a od jakiego lekarza dostałaś skierowanie,bo ja byłam u trzech i każdy namawiał na wypalankę a to chyba metoda niebezpieczna dla dziewczyn ktore jeszcze nie rodzily

Gość Grania19866
Cześć dziewczyny, mieszkam w Kołobrzegu i u Mnie także stwierdzono nadżerkę. Ginekolog zaproponowała Mi krioterapię - zamrożenie, ale... zażyczyła sobie za ten zabieg 600zł, więc taka Moja prośba do riry. Kobieto pomóż :)). Skąd wzięłaś skierowanie do szpitala na Piotra Skargi w Szczecinie. Czy muszę iść po skierowanie do tego lekarza który stwierdził nadżerkę? Czy mogę wziąć od ginekologa np. z przychodni?! Proszę o odpowiedź, pozdrawiam Grania :))

ja chyba wybiorę do dr.Kolczewskiego,ma dobre opinie pracuje też w tym szpitalu na P.Skargi wiec moze wysle mnie tam na krio