Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownica pracodawcy

czy to prawda??

Polecane posty

dostalam od szefa firmowy telefon umawialismy sie ze moge z niegokorzystac rowniez poza praca.. ostatnio zobaczylam ze na stronie orange on line przeglada moje polaczenia... poprosilam wiec zeby miec oddzielny biling a on powiedzial ze wszystkie telefony bedace wlasnoscia firmy beda widnialy na stronie orange na jegokoncie i nie da sie z tym nic zrobic... czy tak jest rzeczywiscie?jakie informacje wobec tego ma moj szef czy sa to tylko polaczenia wychodzace czy cos jeszcze?

Gość gfrff
no pewnie ze ma biling na stronie

Gość gfrff
kup se kurwa telefon i dzwoń a nie słuzbowym z celach prywatnych!!! kurwa nauczyło to się chamstwo naciagać pracodawców wont!!!! komuna się skończyła!!!!

wez sie poloz spac i obudz sie w lepszym nastroju

A na co liczyłaś :D Korzystanie z telefonu służbowego po godzinach oznacza na ogół wykonywanie połączeń w celach słuzbowych.

Gość gfrff
spałam i nie mam zamiaru więcej a Tobie zyczę aby szef zwolił ciebie , po co trzymac oszustke w pracy!!! na Twoje miejsce 100 bedzie lepszych kurwa jego była mać

Gość gpracodawcaaaaa
Co za bezczelna pracownica!!!!! Nie dość że daje jej sie zarobic aby z głodu nie padła to jeszcze jebana oszukiwać chce i ma pretensje ze nie może hahahahah szczyt bezczelności.U mnie juz byś niepracowała.

Gość jazofiaaaa
jak bedzie chciał to bedzie mógł nawet odbiera.c twoje poczty głosowe a nawet przesłuchiwac rozmowy i walic sobbie przy tym konia!!!

czy ktoś z Was w ogóle zauwazył, że ona umówiła się z szefem, że może korzystać z telefonu również poza pracą?? inna sprawa, że nie powinna oczekiwać, że szef nie bedzie miał do tego wglądu, bo w końcu telefon to nie jej własność;)

Gość przeciez to jest formalnie
jego telefon, nie Twoj:) telefon firmowy nalezy do firmy, a wiec do wlasciciela firmy:) Ty go dostalas jedynie w uzytkowanie. To nie jest darmowy telefon dla Ciebie, tylko sluzbowy. Szef Ci pozwolil korzystac z niego prywatnie? Co mu zreszta powiedza Twoje bilingi?:) CHyba jedynie to, ze go robisz w konia na rachunku;)

nie obchodzi mnie to czy on wie do kogo ja dzwonie! interesuje mnie czy ma tam tez liste kontaktow i wie kto dzwoni do mnie... moj szef to moj ex maz i nie zwolni mnie bo bym go z torbami puscila :P gfrff- jestes wulgarna i rzeczywiscie spanie nic by nie pomoglo w twoim przypadku

Bezzębna ja też korzystam, ale nie wydzwaniam po znajomych i biling co miesiąc mi \"trzepią\". Telefon służbowy jest po to, by kontaktować się w celach służbowych, a nie dzwonić sobie po rodzinie czy znajomych. Nalezy liczyć się z tym, że telefon taki jest własnością firmy, więc pracodawca ma prawo kontrolować jego używanie.

Gość psychopatyczny gwintownik
no właśnie

co wy z tym oszukiwaniem szefa! ja nie mam potrzeby go oszukiwac chce tylko wiedziec jaka kontrole poza polaczeniami wychodzacymi ma jeszcze

Katarina, ja to rozumiem, tlyko wszyscy na nią jadą, że jest oszustka i naciagaczką, a skoro szef pozwala jej korzystać z telefonu poza pracą, to chyba może;) załózmy że ma 150 darmowych minut, w pracy wykorzystuje nie więcej niż 80, to dlaczego nie miałaby wykorzystać tych 70 na kontakty np z dziecmi;)

Gość vertex
z tego co wiem to do szef do sms-ów tez ma wglad

Gość rozumna ania
ma ko0ntrole nad każdymi połaczeniami które były realizowane z tego telefonu zreszta to jego tel a nie twój no nie??/ Pztrz jakie to mamy społeczęnstwo nie dośc ze dostała prace to jeszcze szefa chce szatazować!! co za chamstwo!!!!!

nie chodzi o to ze mnie nie stac! ustalilismy ze lepiej jak telefon bedzie na firme bylo mi bez roznicy wiec sie zgodzilam

Gość kup sobie telefon
i nie rzucaj hasel ze bys go z torbami puscila bo widac ze to ty najwyrazniej potrzebujesz od niego łaski bo w przeciwnym razie juz dawno bys miala telefon prywatny:O

Gość kup sobie telefon
najywrazniej nie jest ci bez roznicy skoro teraz sie glupio dopytujesz

Gość rozumna ania
lwpiwj że na firme bo on sobie odlicza go od podatku oraz wat sobie odciaga.powinien ci taniej rozmowy liczyć

a to kutas jebany!!!!! odklicza sobie od podatku moje rozmowy a na dodatek kontroluje gdzie ja dzwonie!!!!!! Załatwie go na cacy że pójdzie z torbami!!!!!!!!!!!!

Bezzebna to nie takie proste. U mnie w firmie sa różne pakiety \"darmowych\" minut, ale do wykorzystania tylko w obrębie telefonów służbowych. Połączenie z każdym nr telefonu, który nie należy do grupy liczone jest dodatkowo według niezbyt korzystnych stawek. Mogę dzwonić oczywiście na nr spoza grupy (służbowe), ale to już firmę trochę kosztuje.

Katarina, ale tak jest u Ciebie w firmie;) Nie wszędzie tak jest;) Np mój ojciec ma od wielu lat służbowy telefon i może dzwonić gdzie chce, byle nie zaniedbać spraw służbowych i nie przekroczyć za bardzo wyznaczonego limitu;) Autorka miała umówione, że MOŻE korzystać ze słuzbowego telefonu, więc nie widzę powodu do nazywania jej oszustką:)

ja nie rozumiem was zapytalam o to co dokladnie moze sprawdzic nie jest wazne ile ja wydaje na ten telefon miesiecznie zreszta i tak jest sporo minut darmowych... wy od razu oszustka itd.. przeciez to bez sensu co piszecie! to ja mu zrobilam grzecznosc bo bardziej mu sie oplaca wziac tel na firme i odliczyc sobie... rachunkami sie dzielimy. i moze dodamjeszcze ze firma figuruje na niego ale zakladalismy ja razem i razem prowadzimy po prostu nie zalezalo mi na tym zeby byc oficjalnie wlascicielka..ale to juz inny temat. dzieki za wasze wypowiedzi mimo wszystko...

maqm was w dupie lumpy i lujownice!!!

widze ze poszywacze juz wstaly:)

sama tez lubie sie nieraz podszywać nawet sama pod siebie tak jak teraz hahahah czy cos jest ze mna nie tak????