Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figip

POMOCY !!

Polecane posty

Gość figip

witam wszystkich mam male zaklopotanie nie wiem kiedy kupić suknie ślubna , ślub jest 11.sierpnia 2007. prosze o pomoc . z gory dziekuje i pozdrawiam

witaj mozesz juz sie zaczac rozgladac na suknie przewaznie czeka sie ok 3 miesiecy dolicz jeszcze czas na przymiarki i male przerobki bo wiekszosc Panien Mlodych nie trzyma wagiprzed slubem i chudnie ja mialam slub w lipcu i pod koniec lutego zamowilam suknie suknia byla pod koniec czerwca ale jeszcze tzreba ja bylo zwezyc 10 cm bo schudlam wiec na tydz przed slubem mialam ja w domku juz teraz mozesz sie zaczac rozgladac zeby wiedziec jaki fason i co Ci sie podoba a kolo stycznia wejda juz nowe kolekcje to bedziesz mogla cos wybrac powodzenia zycze pozdrowinka :)

hey:) ja mam slub w czerwcu a w a w piatek zakupiłam suknie;) bede ja miec w domu na dwa tyg przed slubem:) wiec mysle ze w styczniu lub paczatek lutego mozesz juz kupowac:) powoedzeni:) a kolekce na 200 rok sa juz w sklepach

Gość figip
dzieki za porady :) chyba wybiore sie na poczatku stycznia do salonów w poszukiwaniu wymazonej kreacji :) pozdrawiam