Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 **Anielica_

Gdzie sie wybra膰 na SUPER METAMORFOZE ?? Bia艂a lista !!!!

Polecane posty

Go艣膰 **Anielica_

馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲 Od zawsze marzy艂am, 偶eby tafi膰 w r臋ce specjalist贸w kt贸rzy doskonale doradz膮 mi w czym mi b臋dzie do twarzy. Zaczynamy od FRYZJER脫W :D :D :D Ja jestem ze 艣l膮ska szukam w Tychach i okolicach :) Przyk艂ad? Tu z szarej myszki zrobili super dziewczyn臋: http://polki.pl/?page=uroda_i_styl_moda_metamorfozy_artykul&cmn_id=10001876&ph_news_page_no=1&ph_news_page_no=0 Kto te偶 ma ochot臋 na metamorfoz臋? :) 馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 **Anielica_
Dziewczyny 偶adna nie jest zainteresowana?? My艣la艂am, 偶e du偶o z nas szuka swojego fryzjera i marzy o fajnym wygl膮dzie albo chocia偶 podzieli sie swoimi dotychczasowymi spostrze偶eniami :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zainteresowana metamorfoz膮
Mnie te偶 to interesuje, ale jestem z Poznania. Mo偶e kto艣 poleci膰 specjalist臋/ tk臋 od metamorfozy z tego miasta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 **Anielica_
No to jeste艣my juz dwie :) Na 艣laslku w tv regionalnej tr贸jce leci taki fajny program hmm nie pami臋tam nazwy... Tam w艂asnie mo偶na sie zg艂osi膰 - trafia sie do fryzjera i stylisty. Jak dot膮d chyba zawsze mi si臋 podoba艂o. Ale ja nie mam odwagi sie zg艂osi膰 :o P贸ki co chodz臋 do osiedlowych fryzjer贸w i nie jestem zadowolona nikt nie potrafi doradzi膰 !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agata-------
czesc ja tez zawsze mialam ochote trafic do takiej metamorfozy, jestem z zielonej g贸ry, przyznam ze juz kiedys sie wahalam czy nie wyslac do jakiejs gazety swojego zgloszeia, ktora oferowala takie metamorfozy, minus jest taki ze wszyscy cie potem moga zobaczyc przed i po heheh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agata-------
u nas w telewizji kablowej zielonej gory pokazywali kiedys takie metamorfozy, niestety nie podobaly mi sie, byly zbyt udzwnione....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hooppaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kachaaa10
niestety te metamorfozy z gazety, to wygl膮daj膮 nie lepiej, ale dziwaczniej i starzej

Udost臋pnij ten post