Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktosiek_

Moja dziewczyna wazy ok 80 kg przy 162 cm wz

Polecane posty

Gość lalalalal
ja mam 178 cm wzrostu i ważę 75 kg a mimo to jestem proporcjonalnie zbudowana , mam duży biust i zero brzyszka , nie co obfitsze bioderka i faceci naprawdę się za mną oglądają . Tak więc autorze waga wcale nie musi odzwierciedlać tego ,że ktoś jest gruby . Wszystko zależy od budowy ciała. Wiadomo ,ze jak ktoś jest grubej kości to nie będzie ważył nagle 30 kg . Ja tam lubię siebie a i mój mężczyzna uwielbia moje kształty

Gość behind silence unplugged
między 178 cm i 75 kg, a 162 cm i 80 kg jest wielka przepaść...

Gość Weźcie przestańcie
Ta grubaska, co ma 162/80 będzie miała kłopoty z sercem, będą jej puchły nogi, będzie sapała i pociła się przy każdym wysiłku... Fuj!!!

Gość autorze po co
założyłeś ten topic na erotycznym? Nie wiesz, co to za forum i kto tu przesiaduje? :) Debile ze średnią wieku 16, walący konia pod jpg i jeno w takiej formie mający kontakt z kobietą. :D Wiadomo, że jedyne teksty, na jakie ich będzie stać, to te, które tu właśnie odchodzą. Kochaj się ze swoją dziewczyną i nie pytaj, czy Ci wolno (a już na pewno nie tego bydła z gimnazjum) ;) Pozdrawiam :)

Gość uppppppppppp

Gość 12938474ja
ee tam, ja sama ważę o 10 kg za dużo i co? mam chłopaka, jestem szczęśliwa, on mnie akceptuje choć czasem zdaża mu się stęknąć że przydałoby się żebym trochę schudła :) tylko do tego trzeba wydrosleć

Gość mądraliński
chyba musieli Ci dopiec skoro założyłęs taki topik. Jeśłi jesteś słaby psychicznie to zakończ to bo i tak się rozsypie z powodu brako swobody.

Gość 12938474ja
e tam marudzenie znam tyle dziewczyn, które są za grube, mają facetów, normalnych przystojnych, szczupłych, mogliby (jeśliby chcieli) znaleźć super laski a mają takie zwykłe dziewczyny nie on (autor topiku) pierwszy i ostatni ma taką dziewczynę

Gość eufja
lalalallal ----> ja jestem prawie twojego wzrostu (troszeczke wyzsza) i ważę 10kg mniej, mam piersi C i uwazam ze reszta moglaby byc naprawde mniejsza:O łydki,uda,pupa,biodra.brzuszek,ramiona...gdzie tobie sie te kg rozlokowały:O

Gość kuuula
"MINUSY: 2. Nie mieścicie się razem w wannie PLUSY: 5. Otyli żyją krócej (jak się już ożenisz docenisz ten fakt)" buahahhahaha, LOL zajebiste!

Gość upppppppppppaaaa

Gość Ciekawski____
ciekawy temat

Gość hopsaaaaaa

Gość Aaaaaaa
JEST GRUBA!!!!!

Gość milo jak pamietaja
grubaski wcakle nie sa takie fajne z charakteru..duzo w nich zawiscie osttnio bylam swiadkiem takiego zdarzenia kiedy to dziewczyna- grubaska siedziaala z chlopakiem w pubie-kiedy pojawil sie jej byly z dziewczyna , nie ochodzily ja uczucia jej chlopaka..zaczela sie zwyczajnie chamsko smiac z nich i patrzec przy swoim chlopaku!!! obgadywala ich..spedzila tak caly wieczor

Gość różnie to bywa

Gość upppppppppp

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaqqqq

Gość Ankieter______
Ona jest gruba i tyle!