Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agiede

Jaki mozecie polecic dobry odkurzacz?

Polecane posty

Gość big_city_life
moje drogie, a co powiecie o odkurzaczu MPM bora mod 07 ?? używała któraś z was?? Czytałam sporo pozytywnych opinii na temat tego odkurzacza, ale chciałabym poznać jeszcze wasze zdanie na jego temat, jeśli oczywiście miałyście okazję go używać i z niego korzystać.

Gość Zocha.
zajebiście wyciąga smród z dupy

Gość Mossy
Ja mam zanussi, bez filtra wodnego - zwykly maly odkurzacz bezworkowy. Mam dwa lata, lekki, zwrotny i moj alergik przestal kichac. Jestem bardzo zadowolona i wcale nie byl drogi. Jedyne co to filtr niedlugo musze wymienic albo wyczyscic, ale jak mi dwa lata na jednym filtrze jakikolwiek odkurzacz wytrzyma to w ogole wow i salona radosc.

Gość raddox
ja mam ten wspomniany wcześniej bora z MPM i powiem wam, że jest naprawdę super. Dokładny, wygodny w prowadzeniu, wymiana filtra też nie stanowi żadnych trudności.

Gość gość
zdecydowanie Electrolux pure f9 , kupiłam niedawno na media expert, myślę że ma wiele plusów np to że jest na akumulator

Gość gość
ja również polecam najnowszego Elektroluxa. Na razie jestem w fazie testów (wyporzyczają w ME na testy na 30 dni) i muszę powiedziec ze jestem pod wrazeniem