Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara panna do wzięcia

Nikt nie chce mnie za żonę!

Polecane posty

Gość Weźcie przestańcie
Lepiej być panną nawet najstarszą, niż idiotką, która wytrzymała z debilem aż 4 miechy. ;)

Gość hahahahahahahahahahahhaha

Gość JAJAJAAAAA
Tez facet,brawo.Bo juz sie balam, ze czystych kobiet panowie unikaja.Mile ze sa wyjątki.

Gość JAJAJAAAAA
Panno, Twoje podejscie mnie przeraża.masz problem osobowosciowy.Ni wiesz czego chcesz, i jestes niedojrzała.I Ty chcesz być zoną, matka?zdajesz sobie sprawe z powagi decyzji i obowiazkow jakie przy tym czekaja?Obawiam sie ze nie bardzo. Poczekaj are lat wiec az dojrzejsz.

Gość JAJAJAAAAA
Mam na mysli to ze decyzja o malzenstwei jest decyzja na cale zycie- przynajmniej wg mnie. kANdyata na meza nie wolno szukac na sile i brac sbu w deperacji i obawie przed staropanienstwem.Pozniej okaze sie ze sbie nie radzisz z problemami dnia codziennego.Badz cierpliwa.na wszytko przyjdzie czas.nic na sile.bo to Cie zgubi

Gość Człowiek z Księżyca
Ryba? A jak sądzisz? Miałbym choć małą sznasę u "starej panny do wzięcia"?

Ale ja czekam prawie 30 lat! Moja ciocia mówi, że takich porządnych i cnotliwych panieniek już prawie nie ma na tym świecie! ledwo skończą podstawówkę i już po krzeaakach się włóczą, a ja wtedy uczyłam się gotować. Pewnie dlatego przegapiłam swoją szansę :(

Gość Weźcie przestańcie
Człowieku - próbuj. :D Jak nie spróbujesz, to sie nie dowiesz. ;)

Gość JAJAJAAAAA
kazdy ma gdzies swoje przeznaczenie a cierpliwosc zostaje nagrodzona, mam przynajmnij taka nadzieje.ja tez mam 25 lat i czekam...i czasem sie wkurzam wsciekam i jest mi z tym zle, ale na sile nic nie zrobie.wiem ze na wszytkoprzyjdzie czas.nie dzis to jutro:)

Ja pytaj, nie mnie. Autorko, chciałabyś CzK za męża? Zaręczam, że inteligentny i wygadany. Ba, nawet chyba z poczuciem humoru. ;-) Z tą odpowiedzialnością to nie miałam sposobności sprawdzić. Ale deklaruje, że wyśmienicie kucharzy! :-) Bywa ekscentryczny - postanowił sobie wykopać na posiadanych hektarach jezioro i zaszyć się na wyspie pośrodku tegoż.

Gość Człowiek z Księżyca
No jakże? U mnie w domu, "stara panną do wzięcia".

Gość AntyMao
Kocham Chinki na dożynki!

Gość Człowiek z Księżyca
Przypomnę za Rybę, że kilka miesięcy temu usiłowałem ją namówić do szorownanie pokładu żaglówki mazurskiej za jej własne pieniądze. Niestety, Rybie zabrakło wówczas fantazji...

Gość Człowiek z Księżyca
W okolicach Alensztata, stara panna. Dom wprawdzie jeszcze nie istnieje, tzn. on istnieje w mojej imaginacji. Ale mam nadzieję, że w przeciągu kilkunastu miesięcy, będzie się można do niego wprowadzać.

Gość Człowiek z Księżyca
??? zabrzmiało intrygująco, Stara panna? A na której stronie zaczniesz się obnażać? Żebym nie przegapił okazji...

Gość Człowiek z Księżyca
Ba! A której kobiety nie intryguje posiadanie własnego gniazda, stara panna?