Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassica

Flagu hitlerowskie na krakowskim rynku!! o co chodzi ??!!

Polecane posty

Gość kassica
*Flagi

Gość a Wasze dzieci
to Barbarag i reszta nam sprowadzily milujacych nas niemieckich chlopcow, bo one to dopiero wiedza jak pozadny potrafi byc niemiecki chlop, szczegolnie jak przyjedzie w konkretnym czolgu z konkretnymi bagnetami! a przewiezie go oczywiscie "tania linia lotnicza" Luftwaffe

Jakie flagi ???!!! Wczoraj byłam na Rynku i nie widziałam żadnych flag a tymbardziej hitlerowskich :o Jedynie dekoracje świąteczne i przygotowania do kiermaszu świątecznego ! Choba coś cie powaliło :o

Gość kassica
oj niestety nie powaliło ;/ byłam na rynku ok 11, stoją radiowozy, jakiś dźwig przyjechal, ogromne zamieszanie, tłum gapiów... patrzę co się dzieje a tam na jednym budynku gdzie jest ten hotel orbis chyba od okna na samej górze do samego dolu rozwieszona taka ogromna czerwona flaga a na środku też taki znak hitlera ;/ nie wiedzieli jak to ściągnąć bo nie mogli się dostać tam do tego pokoju na górze i ten znak zakryli jakaś czarną szmatą .... a na dole obok na takich 4 słupach tez były takie flagi tylko mniejsze ale je podciągneli do góry i zwineli... zobacz na rynek,może będzie jeszcze ta czerwona flaga. kurde o co chodzi ?

Gość kassica
http://www.friedmanarchives.com/Too%20Unusual%20to%20Sell/images/Hitler%20Only%208x12%20300%20dpi.jpg ten znak co jest za nim był na tej fladze, nie wiem jak on się fachowo nazywa! ale ta flaga miała może z kilka metrów jak nie więcej, cała czerwona tylko ten znak czarny

Gość a moze to znaczy
nie znasz slowa sfastyka? jezu! dziewczyna z matura od Giertycha!

Gość pewnie film kręcili
ot i sprawa

Gość kassica
ja byłam przy tym jak podciągali te flagi do góry i jak zakrywali ten znak. nie wyglądało to wcale na kręcenie filmu... chociażby gdzie ekipa? czy oni nie powinni tego pozbierac? pozatym ta cała sfastyka nad hotelem i restauracją?? troche dziwne miejsce do filmu... policjanci wyglądali na zdziwionych, wszyscy byli zdezorientowani. nikt nic nie wiedział... przy kręceniu filmu ktoś napewno by miał jakieś info i pozwolenie...

Gość kassica
przykro mi , ale giertychowska matura mnie nie objęła...:P

Gość pisze sie swastyka
ciole widać lepsza matura giertycha niż żadna

Gość kassica
to już do tej osoby wyżej to mów bo ona mnie tu twardo poucza :) a ja mam juz maturę za sobą dobra ale nie interesuje was ten temat to prosze nie wchodzic i nie wpisywac glupot

Gość kassica
ulżyło mi :) ja się tam boję takich rzeczy. naprawdę ta flaga wyglądała strasznie :(

Gość a Wasze dzieci
strasznie? nie no jak strasznie? czyzby Ci sie kojarzyla z niemieckim bagnetem? powiedz to na topiku o polkach co zyja w niemczech, one to dopiero sa "nowoczesne" dziewczyny:)