Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrinka26

zazdrość.... po raz kolejny....

Polecane posty

Gość katrinka26

wiec może ktoś ma podobny problem i jest obsesyjnie zazdrosny...???a moze ktoś zna sposób żeby sie nie zadręczać i partnera przy okazji...

Gość katrinka26
czyli tylko ja jestem zazdrosna??

Gość dziwne to ale
ja tez.. ale nie mialam takich sytuacji zeby to ujawnic..choc rpzyznam ze gdy tylko pomysle o jakims malym bzdecie..ze on molgby z inna sie choc spotkac..to krew mnie zalewa. moze mam szczescie ze ejszcze nie mam powodow do zazdrosci.. jednak mecza mnie te mysli.bo ciagle kraza one mi po glowie..wyobrazam sobie..jak rozmawia z innymi..ja nie wraca dlugo z pracy..jak baluje sam.. choc tak nie robi..mysle o tym.. po co? to chore!!

Gość katrinka26
no to zazdroszcze ;-))) ja sie niestety ujawniam z moimi uczuciami i to az za bardzo...ostatnio uderzyłam go w twarz bo znalazłam zdjęcia jego byłej dziewczyny :-( czy ja sie już muszę leczyć??

Gość szukam rad
ja jestem zazdrosna o mojego faceta...ale zadzej mu juz to okazuje bo jesli bede mu to przypominac to sama popchne go do zdrady. walcze z tym:-)i mi sie udaje. zazdrosc to inaczej brak zaufania a zaufanie w zwiazku musi byc bo inaczej zwiazek nie ma sensu. jesli ufasz facetowi to troche sie wysil i walcz z obsesyjna zazdroscia! a to ze uderzyłas faceta tylko o zdjecie to znczy ze jest z toba bardzo źle! albo pójdziesz do psychologa albo on Cie zostawi bo.... myslisz ze mozna z zazdrosnikiem wytrzymać??????? nie!!!!!!!

Gość katrinka26
a moze by ktoś spojrzał na to z drugiej strony?? może to facet nie daje kobiecie poczucia bezpieczeństwa czasami nie dba o nią?

tez jestem obsesyjna zazdrosniczka.. tez krew mnie zalala jak widzialam jego zdjecia bylych, jak rozmawia z kolezanką i sie mizdzy do niej, jak tanczy ze swoja kumpela na dysce gdy mnie nie ma , jak spojrzy na inną, jak powie ze tamta to niezla dupeczka... heh ja tak nie robie jak on , moze dlatego tak mnie to meczy jestem zazdrosna o jego byle z ktorymi spał, ze byl w burdelu dawno temu i takie tam inne... tak to chore trzeba nad tym panowac... bo mozna zniszczyc zwiazek, ja nad tym staram sie panować... ale jest cięzko.. :(

Gość szukam rad
jesli nie dba i nie interesuje sie nia to znaczy ze nie kocha i nie zalezy mu na tobie tak jaj tobie na jemu. chcesz z kims takim być? to sie katuj! albo powiesz mu co ci się nie podoba w jego zachowaniu albo daj sobie spokój z nim.

Gość szukam rad
facet był w burdelu? heheh to znaczy ze facet nie ma szacunku do kobiet!!!!!!!!!! radzę się wystrzegac takich amatorów mocnych wrażen

Gość tez
naszczescie moj nigyd by nie poszedl do burdelu. az dzis zazdrosna chya nie bede. uh.. ale najgorsze jest to jak rozmawia z innymi laskami.. albo nawet facetami. czasem mnie rkew zalewa ze z innymi mu jest tak dobrze. od razu mam takie mysli..ze z nimi mu lepiej niz ze man..bo ze mna sie tak nie usmiecha..nie krzyczy..nie smieje..chyba ze to obsesja..a ja nie widze tego co jest tylko to co chce.. to straszne. wiem ze nie podoba mu sie jakas dziewczyna ale gdy usmiech a sie..widze od razu w jego oczach cos...czego nie widze jak rozmawia ze mna..i od razu mysle ze na mnie nie patrzy tak zafascynowany.. choc wiem ze nieprawda.. kurde a moze rpawda??? juz zaczynam bcy zazdrosna..samymi myslami.

Gość bo znienawidzisz
byl raz w burdelu bo kumpel mu postawil, tyle ze by jeszcze nastolatkiem (17 lat) nigdy wiecej nie był ale pewnie by poszedl gdyby mnie nie znal i bylby sam... taki juz typ... ale coz zakochalam sie w nim i chce z nim byc wiec nie rzuce go tylko dlatego ze jka byl mlody to tam zagoscil, chociaz ta mysl mnie meczy ze dotykal kogos takiego ! obsesyjna zazdrosc wykancza obydwoje partnerow.. :(