Szon patrol$$$ 133 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: drogi pamiętniczku niektóre użytkowniczki forum pracują w sypialni wieczorami... jaki to może być zawód? a ty tam cicho bądź nawet jeśli wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 469 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, kochamelcie12 napisał: Dobra, już zmieniam, chwila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano przed chwilą 12 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: No, niestety. Mam chyba drugą połówke na siłowni, niestety sie o tym nie przekonam bo jestem zajęta. Ale patrząc na niego stwierdzam że to moja połowa, bije od niego taka pozytywna energia wszystkich mężczyzn nie przelecisz ale próbować możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 47 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, kochamelcie12 napisał: Ok juz Sprawdź teraz jak chcesz, jest wygląd forum zmieniony, który poleciła kiedyś Elciaa. Wydałem 25 dolarów na to xd. Legancko tego ale wolę coś rozwego ewentualnie fiolet madzenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach