Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moherowy amant

Dlaczego dziwczyny sa tak niezdecydowane?

Polecane posty

Gość moherowy amant

Dziewczyny sprawiaja wrazenie ze nie wiedza czego chca ale jestem przekonany ,ze dokladnie wiedza czego chca tylko wyrazaja to w taki dziwny sposob. Przy kazdej okazji jest tysiac powodow za i jednoczesnie przeciw. Dziewczyny napiszcie jak to jest w waszym przypadku - jaki jest wasz dekalog jesli chodzi o podejmowanie decyzji. Moze to pomoze mi i reszcie facetow.

Gość teddy maker
kobiety generalnie podejmuja decyzje w trakcie mowienia o nich - analizowania problemu na glos - stad tyle rozbierznosci, ktore po dluzszym monologu zamieniaja sie w cala ogragluta decyzje - trzeba tylko wytrwac do konca i wysluchac :)

moglbys dokladniej sprecyzowac pytanie?;) chodzi ci o to,ze najpierw owe niewiasty wysylają jakies \"znaki\" a potem nie potrafią się okreslic czy chcą wejsc w dany zwiazek et cetera? byc moze wynika to z ich lęku przed odrzuceniem,jakiejs traumy wyniesionej z dziecinstwa itd...w takich przypadlkach potrzebne jest wiecej zrozumienia, udowodnienia im ,ze przy tobie nic jej nie grozi itd... Przynajmniej mi sie tak wydaje......