Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sabcia2006

codzienne pogaduchy o uczuciach i nietylko-zapraszam

Polecane posty

Witajcie dziewczyny, ciesze sie że propozycja się spodobała. Może będzie nam miło często tu zaglądać i przeczytać coś miłego. :) Zapraszam także każdego zaintersowanego co chce z siebie coś wyrzucić lub podzielić się z nami czymś ciekawym

Gość no starsznie sie zaintereso
wali

te co tu mają zaglądnąc to już swoje wiedzą i to głównie z myślą o nas ten topik ale zapraszam wszystkich zainteresowanych

Gość ja pogadam
:-)

jak sie dzis czujecie? ja okropnie, byłam u psiapsióły na kawce dołączyli goście przyniesli flaszke i zrobiła sie imprezka i dzis mam porządnego kaca i to tylko po 2 drinkach a to pewnie dlatego że na ogół wogóle nie pije alkoholu i dlatego mnie dziś tak męczy. Okropność.

Gość mniej alkoholu dziecko

Gość A...aa
w ogóle to Wy serca nie macie ....rozmowa jest potrzebna :P

Gość zagladnoc
pewnie zaglondnoł:-0

Gość zagladnoc
a i zdecydowanie mniej alkoholu dziecko

mi wczoraj zdechła rybka. wprawdzie nie nawiązałam z nim głębokiej więzi emocjonalnej, ale jakoś tak nieprzyjemnie, smutno mi się zrobiło, bo widziałam, jak umiera, sprawdzałam takim odcedzakiem czy żyje, czy się rusza. Teraz stoi tylko pusta kulka bez wody. I głowa mnie boli, ale to z ciepła, bo spałam przy otwartym kaloryferze. To wszystko, co na forum \"życie uczuciowe\" mogę dziś napisac, podzielić się z Wami dziś. A wy?

Gość hahahahahahahahahahahahahahha

Gość trtrtrtr
a ja czuję że mi się nic nie chce i co gorsza nic nie robię a powinnam

Ojej straszny dzień! Wczoraj zaczełam generalne porządki- takie naprawde fest, a dzisiaj co najgorsze nie chce mi się kończyć. Fajnie to wygląda jak kuchnia,łazienka i wiatrołap lśnią a w pokojach bałagan. Katastrofa! Mam nadzieję że jutro mi minie i skończę. A tak poza tym to lipa!

No co jest? Nic się u Was nie dzieje? Nikogo nie boli głowa albo nikt nie chce ponarzekać na męża/ żonę?

w dzisiejszych pogaduchach mozemy podzielić się żalem z górnikami uwięzionymi pod ziemią, bardzo wspólłczuje wszystkim ludziom ktorych dosiegla ta tragedia, mieszkam bardzo blisko wiec to jakiś takie mi bliskie

POwiedzcie mi! Co się dzieje na tym świecie, ciągle słyszy się o kolejnych tragediach! Koniec świata się zbliża czy co?

Właśnie obejrzałam wiadomości wydanie specjalne! Tak strasznie współczuję tym rodzinom, mogę się tylo domyślać co czują!