Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokemoniotko

JAKA JEST TERAZ NAJTANSZA OFERTA NA RYNKU JESLI CHODZI O INTERNET??

Polecane posty

Gość pokemoniotko

chce u siebie podpiąc neta ale a miare tanio bo ciezko z finansami..wyoadaloby placic co miesiąć dosyc tanio...a nie wiem jaka oferta jest najkorzystniejsza pod tym wzgledem.moze ktos wie cos na ten tema??plisss będe wdzieczny bardzo

Gość mozesz miec pluca chore
tylko neostrada tp..

Gość owsianka22
chello, fajne maja promocje

co ty owsianka gadasz??chello??oni są drodzy jak cholera..lepsza neostrada.

Gość ja cie moge
za....tzn. podpiac LD

Gość owsianka22
hmmm, ja mam wlasnie chello, podlaczenie 1 zl abonament staly 39 zl, jesli to jest drogie to wybacz

ale nie przez wszystkiemiesiace masz ten net taki tani??zrozum owsianko.a pozatym jest kiepski jakosciowo

Gość to jest klamstwoww
chello masz 39 złotych ale sa kruczki w umowie ..czytaj dobrze umowe..przez pierwsze miesiace placisz tyle a potem wiecej..

Gość owsianka22
no wlasnie przez wszystkie miesiace:) w przeciwienstwie do neostrady, a az taki kiepski to nie jest, jak narazie nie narzekam

Gość owsianka22
przeczytalam bardzo dobrze umowe , przez wszystkie miesiace place 39 zl (co prawda jest to umowa na 9 miesiecy, dla mnie studenki najlepsza)

Gość podstawowe pytanie
A gdzie mieszkasz?

Gość owsianka22
katowice

Gość autor wątkuuuuuu
MIESZKAM W KRAKOWIE!!pomozcie mi cos taniego znalezc pliss:(

Gość sprawdź oferte sieci osiedlowy
ch

Gość autor wątkuuuuuu
kochana owsianko napisz prosze ile masz mb??512 ??czy mniej??

Gość owsianka22
512 mb, ale o dziwo az tak tragicznie nie chodzi , nawet niektore filmy sciagaja sie w 1 dzien

Gość chello to syf ..
a nie masz problemow takich ze musisz długo czekac aż sie uruchomią strony?bo ja tak z chello mam własnie:(

w Krakowie o ile sie nic nie zmienilo to najtansze sa sieci osiedlowe ale czy najlepesze nie wiem :( duzym powodzieniem sie rtk cieszy wiec moze tam poczytaj o chello tez slyszlam rozne opinie .... ja sama mam nostrade ale niestety w tej dzielnicy co teraz mieszkam nie ma duzego wyboru...wczesniej mialam radiowke baaardzo tanie 256 mb ale wlasnie tych ale byly tony wystarczyla burza zeby nie bylo netu przez kilka dni i i i ehh szkoda mowic zerwalam umowe bo mialam dosc neta wiecej nie bylo niz bylo ;/

Gość chello to syf ..
co to znaczy sieci osiedlowe??nie kapuje..

Gość hghghg
radiowka to najlepsze rozwiazanie

Gość hghghg
wez radiowy jesli masz mozliwosc.

no np moj kolega ma siec osiedlowa dziala ona tylko na jednym osiedlu ( obecnie nawet nie na calym poniewaz wiele nowych blokow powstalo ) internet rozporwadzony jest gablami to jest legalna dzialalnosc gospodarcza na jakis tam licencjach no nie znam sie na stronie techniczno prawnej w kazdym razie ceny ma naprawde konkurencyjne :) wiem ze takich sieci po wiekszych miastach jest wiele :) u moim miescie rowmiez ( ale niestety moje osiedle sie nie lapie - u mnie tylko sieci osiedlowe radiowe sa ale jak juz pisalam radiowka to koszmar )

Gość co ty gadaszradiowy drogi

Gość owsianka22
hmmm mi sie normalnie strony otwieraja, tylko czasami jak mam wlaczony tlen, bearshare i inne jakies tam pierdoly to wlasnie zaczyna strasznie wolno chodzic, ale jak wylacze bearshare to wszystko wraca do normy

Gość co ty gadaszradiowy drogi
ale neostrade moglas wziasc bop jest w tej chwili najlepsza na rynku.. 28 xłotych za 1 giga!!super oferta!!

Gość owsianka22
u mnie tez jest osiedlowy, mega szybki i wogole , nie ma zadnych limitow sciagania itp. tylko niestety za duzo chcieli za podlaczenie , a ze niewiem czy za rok bede tu mieszkac to za ta kase ( co chcieli za podlaczenie) mam oplacone prawie wszystkie 9 rachunow z chello

Gość owsianka22
no wlasnie, a napisz czy planujesz podlaczyc neta tylko na jakis okres czy po prostu na czas nieokreslony

Gość autor wątkuuuu
ja planuje własnie na jakis okres..sprawa wyglada tak ze wynajalem mieszkanie na rok umowa podpisana i chce wziasc na rok na razie chyba ze przedłuzą mi meiszkanie na nastepny:)

Gość owsianka22
to ta neostrada za 28 zl to jest na 36 miesiecy i tak te 28 zl placi sie przez chyba pol roku a potem 50 cos (dobrze pisze?) najlepiej spytaj sie kogos z bloku czy maja jakis osiedlowy internet a jesli tak to niech podadza ci namiary i tam sie wszystkiego dowiesz , ile za podlaczenie a ile za abonament. a jesli chodzi o neostrade na rok to sie nie oplaca, pierwszy miesiac placisz 38 zl a potem 76:/ zobacz, moze akurat u ciebie w bloku jest chello? ta promocja zak trwa do 31 grudnia ( akurat o tej promocji na ich stronie nic nie ma)