Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihi....

Sliczna ......

Polecane posty

Gość suknia ładna
ale czy śliczna to bym się spierała. No cóż o gustach się nie dyskutuje. Osobiście wolę węższe suknie:-)

Gość POD WRAŻENIEM
Sukienka, może i ładna , ale o pannie mlodej się nie wypawiadam , ale jak ktoś tu powiedział o gustach się nie dyskutyje.Ale ja ma miejscu młodej bym ukrył twarz,

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
POD WRAŻENIEM, nie chrzań, dziewczyna wcale nie jest brzydka. A Ty to może taki śliiiiiiczny??? :-(

Gość dobra teraz ja coś powiem
powiększam i sie okazuje że ta kiecka jest na dole z jakimis haftami... I psuje to całą kiecke :o bleeee

Gość oluska kluska
jak myslicie jaki to rozmiar....? ta dziewczyna jest podobnej budowy do mojej przyjaciółki i chyba polece jej ta suknie

Gość kiecka jak wszystkie
czyli jeden z 10000 podobnych modeli. Co w niej szczególnego? Pytam bo detali na tej fotce nie widać :P

Gość beznadzieja....
Jeżeli ktos uważa, że ta dziewczyna powinna chowac twarz, to ja już nie wiem, kto jest bardziej nienormalny: ja, bo nie zachwycaja mnie te wszystkie wieszaki i silikony z gazet, czy ci, dla których lale z plastikiem wszedzie oprócz gałek ocznych to ideały... :o Chociaż łudze się, że ktos sobie po prostu jaja robi :P Sukienka ujdzie, dziewczyna bardzo ładna :)