Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana1986

bilbiotekarki to zołzy i ignorantki

Polecane posty

Gość zdegustowana1986

szczegolnie te nieatrakcyjne w średnim wieku.dziś miałam przyjemność z taka pania i powiem wam szczerze ze chcialam zmywac sie jak najszybciej z tej biblioteki. weszlam i kieruje sie do działu, który mnie interesuje i slysze za mna: -Dzień dobry(dziwnym tonem)wiec grzecznie odpowiadam dzien dobry a ona - słucham (juz naciskając) wiec mowie jej ze przyszlam wypozyczyc książke(???????)w koncu to chyba oczywiste a ona -jest pani pierwszy raz ja mowie jej ze nie i potem pyta mnie o imie i nazwisko i cala ta operacja........nie wiem po co w koncu jak dotaralm do polki okazalo sie ze nie ma tej ksiazki jakiej szukam ani zadnej podobnej (a szukalam jedynie historii gospodarczej) stwierdzam ze publiczne biblioteki sa w b zlym stanie.nie mowiac o biblioekarkach bo te sa po prostu OKROPNE

Gość zdegustowana1986
pondosze co saadzicie o bilbliotekarkach

Gość sądzimy że są w porzo
ale Tobie brak taktu bo jak wchodzisz to kultura osobista wymaga powiedzieć - Dzień dobry! :) Poza tym stan księgozbiorów w bibliotekach publicznych jest co nieco przestarzały ale to wina braku funduszy na nowości. Co do pracy niektórych pań (niekoniecznie w średnim wieku) uważam, że ich kultura też czasem poszła sobie na spacer. Ogólnie jednak rzadko spotykam się z chamstwem i nadgorliwością pań bibliotekarek. :P

Gość weź mnie nie rozśmieszaj
under i Ty jeszcze po tym zdarzeniu żyjesz? buhahahahahaaaaaaaaaaaaaa

a ja znam same super -bibliotekarki-takie co doradzą czy polecą fajną książke,jestem w bibliotece dość często i panie znają moje upodobania.Gorąco pozdrawiam znajome bibliotekarki

Gość ponton 76
a ja sie nie dziwie bibliotekarkom, bo czasami wypozyczam ksiazki i widze jakie sierodztwo przychodzi do bibliotek ,nie wie co to rewers a juz ma wypisac to wogole problem,myla tytuly i autorów,walna jakis temat i mysla ze bibliotekarze za nich wogole napisza prace, dobrze nie wiedza nawet czego szukaja

Gość lolekk
zgadzam sie z autorka...niestety to sie czesto zdarza:/ jakby wstaly lewa noga..a wystarczy troche uprzejmosci w koncu sa od tego jak dupa od sr...nia. Ostatnio jednej zwrocilam uwage o to jej niemile zachowanie i od razu o dziwo chodzila jak w zegarku..widac zrozumiala ze przegiela...i nie mowcie mi ze kazdemu sie moze zdarzyc, bo nie powinno sie na kims wyladowywac swoich nerwow lub wyżywac za swoj zly humor czy niepowoedzenia.