Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia z nowego targu

GINEKOLOŻKA ZROBILA MI KRZYWDECO SĄDZICIE O TYM??

Polecane posty

przy badaniu tak mocno go wepchnęla ze krew byla na wzierniku i potem krwawilam 4 dni jakbym miala okres..:(czy to normalne ?czy byla niedelikatna ??

Gość dlatego właśnie
chodzę do faceta,jest delikatny :)

Gość ta zabka
czułaś ból?

Gość dlatego właśnie
ale nie krwawi się przez 4dni!!!!!!!!!!!!!!!

ona poprostu mi wpychala na sile ten wziernik i on byl duzy bardzo:(a potem zaczela leciec krew i poprostu myslalam ze mi cos uszkodzila kretynka..ale skoro to normalne ..

Gość to normalne ale krwawi sie
zazwyczaj dwa dni a nie cztery!

Gość jakoś nigdy nie krwawiłam po
badaniu ginekologicznym. Ale mam ginekologa mężczyznę i jakoś taka panuje opinia, że faceci sa bardziej delikatni. Potraktowała cię nieprofesjonalnie moim zdaniem.

Gość chanell05
Ja nigdy nie mialm po badaniu ani kropelki krwi!! Co wy mowicie ze to normalne?? Ja nigdy nic nie czuje, jestem zrelaksowana i nawet nie wiem kiedy wziernik moja lekarka wsadzila i kiedy pobrala probke do cytologii. Jest bardzo delikatna!!!

cholera ja bym ją zaskarżyła..

co wy za bzdury z tym krwawieniem, przeciez to nienormalne. Powinnaś jej nawrzucać, bo rzeczywiście mogła ci krzywdę zrobić. A może ty jeszcze dziwicą byłaś i stąd ta krew, bo rozwaliła ci resztkę błony? Tak czy inaczej nigdy nie powinno to boleć ani tym bardziej nie ma krwi

4 dni krwawic to za duzo..zazwyczaj są plamienia dwa dni albo jeden..

Gość nie byloam dziewicą juz dawno
tylko przypomnialo mi sie ze cholera oprócz tego bolało mnie bardzo tam w kroku tak ,że chodzic nie mogłam..:(

dziewcyny CO WY PISZECIE??? KRWAWIENIE PO BADANIU GINEKOLOGICZNYM NIE JEST NORMLANE! jezu.... idź do innego gina jeśli ci nie przejdzie, a nawet jak przejdzie to idź sprawdź co ci tam ta kretynka zrobiła i czy sie goi dobrze...

Gość nie byloam dziewicą juz dawno
załamałyscie mnie :(:(aż mi sie płakac chce:( ta baba naprawde mnie dobila .niedosc ze stara jest to jeszcze tak mnie poturbowala..:(mam nadzieje ze jednak wie co robila..

Gość karolinaa
No i jak mozna czytac inne opinie tych kobiet? No jak? Skoro one twierdza ,ze to normalne? Dziewczyny, to wy jestescie nienormalne .

ty idź gdzieś prywatnie i niech ci sprawdzą co ta franca ci zrobiła. Być może że uszkodziła ci szyjke macicy albo coś tam w pochwie i nadżerkę będziesz teraz mieć albo stan zapalny. Od lat robie cytologie i nigdy nie krwawiłam po włożeniu wziernika. A te osoby które piszą że to normalne to albo do jakichś rzexników chodziły albo nigdy jeszcze u ginekologa nie były. Tak czy inaczej idź prywatnie, nawet z mamą i niech zobaczy co ci sie tam stało podczas tego niefortunnego badania. Przeciez to jakaś konowałka i należałoby na nią skarge do Izby Lekarskiej złożyć. Współczuję takiego przejscia. Kurczę, chyba sama bym jej w łeb dała gdyby mnie tak skaleczyła

Gość hahahhaha cos takiego.
to naprawde normalne jesli dziewczyna jest dziewicą ..co sie przejmujesz>>??????

Dlatego trzeba uważnie wybierać ginóow...ja trafiłam na idiotkę za pierwszym razem - było to z 10 lat temu - nawet pigułek nie chciala mi przepisać, bo uważała, że to nie po chrześcijańsku...Do tej pory mam uraz, ale mam też prze wspaniałą p. ginekolog i jest ok. Nie martw się - krwawienie zapewne było skutkiem jakiejś ranki, która powstała podczas badania - bo nic innego mi do glowy nie przychodzi. powinno się zagoić, ale lepiej zbadać to jeszcze raz czy nie wdało sie jakieś zakażenie. A upławów nie masz ?

przecież napisała ze NIE jest dziewicą, a nawet jakby była to dziewice bada sie per rectum a nie wiernikiem na litość boską!

Gość To NIE jest normalne
Krwawienie podczs badani ginekologicznego nie jest normalne!!! Nawet jk sie dziewice bada przez pochwe wziernikiem nie ma krwi, jesli lekarz jest delikatny. Wszystko zlezy od lekarz, ale jesli ktos w was twierdzi ze krwaienie po wlozeniu wziernik jest normalne to chyba rzeczywiscie chodzido ginekologa-sadysty!!!

Gość to nie jest normalne
to nie jest normalne to nie jest normalne to nie jest normalne to nie jest normalne to nie jest normalne to nie jest normalne

Gość Studentka AM
Nie wszystki dziewice tak maja! Mozna swobodnie zbadac dziewice przez pochwe tylko trzeba to robic delikatnie. nie zawsze musi sie to odbywac per rectum. Decyzja zalezy od lekarza po rozmowie z pacjentką( w zalezniosci ktor metode woli) To nie jest regula ze dziewice bada sie przez odbyt. Zreszta kogo by sie nie badalo to nie ma prawa byc krwi przy włozeniu wziernika!

dziewic nie bada się wziernikiem, bo nie ma takiej potrzeby. Poza tym istnieją inne metody badania wtedy, albo usg przez fałdy brzuszne, albo przez odbyt. Idź do innego lekarza i sprawdź co ta kretynka ci zrobiła. I z zaświadczeniem do kierownika tamtej przychodni na skargę

Gość Studentka AM
sluchj jestem na 5 roku medycyny i wiem co mowie. Mozn dziewice badac wziernilkiem, nie ma co do tego przeciwskazan. Czsami istnieje potrzeba pobrania komorek do analizy labolatoryjnej. Z tylka ma sie je pobrac?? Jak nie wiesz czegos to sie nie odzywaj

Gość mam kotkaaa
jestes na 5 rolku medycyny??to co myslisz o tym zemam 36 lat i nie byklam wcale u gina jeszcze??czy to tragedia??rozpaczjacie wszystkie juz..nade mną:(

Studentka AM ma rację, ale wydaje mi się, że badanie dziewicy wziernikiem to są rzadkie sytuacje - zazwyczaj nie ma takie potrzeby.

Gość mam kotkaaa
sorki mam 26 lat a nie 36..

mam kotkaa - na co czekasz? moja znajoma od jakis 8 lat nie była u gina (ma 42 lata), poszła ostatnio bo ją coś pobolewało - okazało się ze ma guza wielkości pomarańczy - wyciachali jej wszystko - i macicę i jajniki. Fajnie nie?

Gość Studentka AM
Twoje zycie, Twoja decyzja. Skoro jestes juz taka dojrzala to wiesz chyba co robisz. Przeraza mnie tylko brak swiadomosci naszego spoleczenstwa.

Gość mam kotkaaa
czekam na to aż zaczne współżyc..