Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tagliatella lei una

Krzywe nogi u panienek.Kto ma wchodzic!!

Polecane posty

Gość tagliatella lei una

Mam krzywe nogi.od 3 miesięcy.wiem ze trudno w to uwierzyc bo mam 26 lat, i jak do tej pory były calkiem proste.Moja mama ma krzywe nogi strasznie i sie cieszłyłam ze mnie to ominie bo jak do tej pory miałam proste..az dostałam pracę w pubie,no i jestem cały czas na nogach..po pracy nogi puchły mi, bolały strasznie kości..no i z dnia na dzien moje nózki robiły sie coraz krzywsze..no i mam krzywe-w pzreciagu kilku miesięcy..dla mnie to szok, nie moge sie przyzwyczaić..Mam pytanie-jak ukrywac te krzywe nogi??a w lecie co mem zrobic?nsic non stop spodnie?jestem zrozpaczona.Pomocy.

Gość muchaaaa
ja mam krzywe nogi od zawsze i to nie jest tragedia jak sie przyzwyczaisz...wiem ze teraz to dla ciebie szok-mozesz robic cwiczenia prostujace jesli tak szybko sie skrzywily to moze rownie szybko sie naprostuja. a co do stroju to spodnica rowno do kolan albo troche za-tersaz takie modne, spodnie tylko podkreslaja krzywizne

Gość tagliatella lei una
a czy moge nosic buty na wysokim obcasie, szpilki?na razie nie mam takiego problemu bo ubieram ozaki wysokie, rybaczki, nie widac tak tego, ale w lecie?A JAKIE SA TE CWICZENIA PROSTUJACE?NA CZYM ONE POLEGAJA?MAM NOGI PRAWIE TAK KRZYWE JAK KATE MOSS..

Gość Bojąca.....
Ja może takich krzywych to nie mam, ale za to mam chude i się nie stykają w łydce, przez to może wyglądają na krzywe

Gość TAGLIATELLA LEI UNA
NO JAKIE SA TE CWICZENIA NA PROSTOWANIE NóG? KRóLESTWO I KONIA Z RZęDEM ZA TO KTO MI PODA TAKIE CICZENIA:)!!!!!!!!!

Gość upuupupupup

Gość paula00
no wlasnie co z tymi cwiczeniami? naprawde mam ladne uda, no ale lydki mi sie nie stykaja, wiec spodnic nei noesze, a tak mi sie podobaja...