Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikitka

Do farbujących włosy naturalnymi farbami

Polecane posty

Gość czikitka

czy nie zauważyłyście, że ostatnio te wszystkie chny są jakieś nietrwałe, kiedyć jak zrobiam nią to trzymało baardzo długo, a teraz (robię śliwką z ELD) to się wypłukuje po 2 tygodniach, mimo, że trzymam zawsze 2 godziny, też tak macie?

Gość gfgfgf
ale naturalne farby szkodza bardzo tak samo jak chemiczne.

Gość myrnhdbg
co masz na mysli mowiac ze szkodza tak samo jak chemiczne?

Gość Agusia27
Witam Ja ostatnio farbuję włosy własnie taką naturalną, ziolową mieszkanką firmy DELIA, kolor RUBIN i muszę przyznać, ze kolor wychodzi extra(jestem szatynka i na wierzchu rozjasnilam sobie kilka pasemek włosów,zeby po uzyciu tej mieszanki koloryzujacej wygladaly jeszcze fajniej) Probowalam kiedyś taką mieszankę innej firmy niz Delia i niestety kolor wyszedl do bani i szybko się zmywal. Dla mnie Delia jest super.... a kolor RUBIN rewelka. NO fakt ze trzymam dłuzej niz 2 godziny na gowie tą papkę... okolo 4 godzin...Czym dłuzej tym lepiej. Pozdrawiam serdecznie

Gość doooooooo
ja mam podobny problem z henna venity, a najlepsze jest to, ze kolor bardziej trzyma na tych gdzie kiedys była farba, a na odrostach o wiele szybciej sie spłukuje....

Gość doooooooo
agusia27 ale Delia, to jest farba....a tiu chyba mowa o hennie, basmie, chnie:)

Venita - nie pokrywa kolorem odrodtów i szybko sie zmywa . Gdzie kupujesz farbę Delia i ED ?

Gość czikitka
raz robiam też venitą, ale efekt ten sam - czyli 2 tygodnie i żadnego śladu, kiedyś te chny wzmacniały włosy, stawały się one grubsze, ja mam naturalne miękkie włosy i chodzi mi o to, żeby je troche usztywnić, a teraz to robią takie, że po 2 tygodnidach zero efektu, takie same jak były poprzednio. Chyba zacznę farbować chemicznymi