Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kormoranczyk

Mam jedno jądro czy przeszkadzało by to w stosunku?

Polecane posty

Gość zenuś
Cześc ja też mam jedno jądro w wieku 16 lat miałem świnkę po powikłaniach żuciło mi się na jądro spuchło i bardzo bolało nie mogłem chodzic,po wizycie u lekarza okazało się że to zapalenie jądra,po kilku tygodniach jądro zmalało do tak bardzo że prakycznie znikneło została praktycznie narośl.Olałem to nic z tym nie robiłem ,w tej chwili mam już 30-kilka lat mam żone idwoje zdrowych i pięknych dzieci ,iwieczną chęc na sex.

Gość Niemiec
Poruchaj i powiedz czy ci przeszkadza

Gość taki co rozumie obawy
ja też w wieku 18 lat mialem wycięte jądro bo miało nowotwór stanowiło poważne zagrożenie... co przeszłem załamke(alkohol narkotyki w tym szukałem ukojenia)... myślałem że to koniec z jakim kolwiek życiem sexualnym.... Faktem jest że trudno powiedzieć o tym poznanej kobiecie bo nie wiadomo jak zareaguje wieele stresu to kosztuje i nerwów trzeba mieć serio sporo odwagi a by zaryzykować i o tym powiedzieć prosto w oczy... poznałem jedną powiedziałem... sex mówiła że różnicy nie robi miała 21 lat ZROZUMIAŁA I NIE WYŚMIAŁA poznałem drugą ma 18 LAT bałem się jej reakcji bo myslałem młoda to i bardzo głupia ale zaskoczyła mnie okazała się bardzo dojrzała jak na swój wiek i zrozumiała też nie odrzuciła sex mówi również że bez różnicy. :) ŻYJĄC W MAŁYM MIEŚCIE ISTNIEJE RYZYKO ŻE DANA LASKA ,KTÓREJ POWIESZ MOŻE TO WYGADAĆ DALEJ A TO SIĘ ROZNIESIE I CAŁE MIASTO BĘDZIE CIE WYTYKAĆ PALCAMI I SIĘ NAŚMIEWAĆ BO POLSKIE SPOŁECZEŃSTWO TYLKO TO POTRAFI NIESTETY :( JA ZAWSZE SZUKAM LASKI JAK NAJDALEJ Z MOJEJ OKOLICY :d

Gość LUPIN III LAUGH
Kolego wyżej nie ma się czego wstydzić ja też mam jedno jądro i z różnymi reakcjami się spotkałem normalna kobieta która ma dwie półkule mózgowe nie zrobi z tego problemu a wręcz przeciwnie ;D są ewenementy które będą robiły z tego sensacje no ale tak już jest nie mają nawet na tyle inteligencji że gdy już robią polewkę zapominają o tym że są z chłopakami którzy teoretycznie mają jaja ale tak naprawdę są cipami ... i tutaj z tego miejsca pozdrawiam je wszystkie :D jak by same kompleksów nie miały, to jest przykre a zarazem tak zabawne gdy śmieje się z chłopaka który ma jedno jądro a jest z chłopakiem który ma poważniejsze problemy ze zdrowiem... To już jest dla mnie szczytem debilizmu no niestety ale ja spotkałem się z takimi dziewczynkami(wieśniarami) Jeszcze raz panowie nie ma się czego wstydzić spotykać się tylko z prawdziwymi kobietami. Pozdrawiam

Gość sialalaal
Ludzie, co z tego, przecież gdy ma się jedno jądro, to nadal jest się płodnym, bo to jądro przejmuje funkcje drugiego;) poza tym jeżeli komuś przeszkadza aspekt wizualny, to przecież są protezy i nie widać różnicy, wiem bo sam mam:P i jedno jądro nie czyni cię mniej męskim, ja na przykład pomimo braku jednego jądra poziom testosteronu mam powyżej normy, aż strach pomyśleć co by było gdybym miał dwa:D

Gość DO sialalaala
Zgadzam się kolego z Tobą. Tutaj jednak chodzi o coś innego ważne aby w życiu na idiotki nie trafić ja np: miałem taką sytuacje z dziewczynami kiedyś na wykładzie siedząca obok po mojej lewicy "prawdziwa kobieta" narysowała mi tatuaż na ręce plemniki i komórkę jajową z dopiskiem "jestem homo i dobrze mi z tym" po czym zaczeła się drzeć do przyjaciółeczki siedzącej po moje prawicy "rysuj mu akt" (dziewczynka chciała by zobaczyć wacka z jednym jądrem ) po jakimś czasie dowiedziałem się jeszcze że mam kompleks Edypa i siostra mnie uczyła. Teraz pytanie do wszystkich jak reagować na takie zachowanie ??? Czułem się jak jakiś dziwak inwalida itd. Nigdy tego faktu nie ukrywałem nie robiłem z tego problemu ale jednak ludzie swoje robią ryją ci psychikę. Jak z takim zachowaniem sobie panowie radzicie ?

Gość ...lolo
skąd jesteś autorze?

Gość DO sialalaala
Nie ważne skąd jestem, chętnie posłucham jak należy postępować z takimi ludźmi i jak się zachowywać w wyżej opisanych sytuacjach?

Gość sachara
ej chłopaki , ja podczas pierwszego stosunku byłam tak przejęta że nie w głowie mi było sprawdzać czy chłopak ma jedno czy dwa jadra :) zanim zaczęliśmy współżycie był czas zakochiwania się nawzajem :) no i jak już mnie rozkochał to co? miałam zerwać bo nie ma jednego jajka? głowy do góry :))))))))))))

nie rozumiem fenomenu odkopywania i "odgrzewania" starych tematów :P

Gość foxika
bo te tematy nigdy nie są stare

Gość LUPIN III LAUGH
BRAWO !!! dla kolegi(koleżanki) wyżej trafnie oceniasz opisane zachowanie dziewczyn kwestia ta dotyczy tylko damskich buraków z jakimi ostatnio się użerałem.

Gość amicco
Witam wszystkich JEDNOJAJECZNYCH i ich partnerki,mam na imie Maciej,jestem 40 latkiem,stałem sie JEDNOJAJECZNY po nowotworze jądra,ostatnio pomyślałem ,że skoro wielu wielkich ,byłych i terażniejszych tego Świata było lub jest Jednojajecznymi;Napoleon,Hitler,Lance Amstrong,Arnold Schwarzenegger,Tom Green itd.To bycie jednojajecznym może być powodem do dumy a nie do kompleksów i wstydu o których wielu z nas pisze w wielu wątkach na róznych forach nie radząc sobie z tym faktem.Jeśli ktoś z was chce sie ze mną skontaktować ,może wspólnie załozylibysmy jakąś strone lub bloga ,JEDNOJAJECZNI'gdzie wszyscy mogli by pisać o swoich problemach,kłopotach,wątpliwościach,a najbardziej o sukcesach.Sądze ,ze jakoś by sie to rozkręciło przy wspólnej współpracy nas wszystkich.Może z czasem udałoby sie zainteresować do współpracy ,patronatu fachowców,psychologów,andrologów,urologów itp.Tak ,żeby o jednojajeczności możnabyło porozmawiać i poczytać w jednym miejscu a nie chaotycznie przeszukując internet.Może w przyszłosci gdy byliby chętni,a na pewno będą, udałoby sie zorganizować np;jakąś sponsorowaną wyprawe na Kilimandzaro,żeby często samemu sobie i innym pokazć,że bedąc jednojajecznym ,z takich czy innych przyczyn ,można zdobywać szczyty,co wielu normalnym bijajecznym się nie udaje. Tak sobie pomyslałem jeśli komuś ten pomysł się podoba piszcie. Maciej(amicco) amicco@interia.pl +48792377067 Pozdrawiam.

Gość duch cafe
Ja mam 3 i zyje..

Gość gadu-99
Do seminarium ciebie nie przyjmą ! A twoja reszta dobrze działa ?

Gość R3m3k
Ehhh, czytam i nie mogę wyjść z podziwu. 1. Jedno jądro nie stanowi problemu w stosunkach. Do wzwodu w ogóle jądra nie są potrzebne. Do orgazmu też nie. 2. Jądro jest mieszkaniem dla plemników - jeśli jest jedno to może być większy problem z zapłodnieniem. Ale tylko wtedy jeśli ogólnie plemniki są słabe - wady wrodzone lub niewłaściwy tryb życia - alkohol, papierosy itp. 3. Jedno jądro może stanowić problem zdrowotny - jeśli ma się jedno jądro od urodzenia to nie wiem. Ale jeśli ma się wnętrostwo (jedno jądro nie zstąpiło) to istnieje bardzo duże ryzyko nowotworu. Nawet jeśli zstąpienie wystąpiło np. w 6 roku życia to i tak ryzyko jest duże. Wtedy trzeba regularnie (co miesiąc) badać sobie jądra - palpacyjnie, czyli w wannie lub pod prysznicem macać. Powinny być mniej więcej tej samej wielkości, na pewno nie mogą być twarde (jak kamień) tylko lekko miękkie jak się kula między palcami. Psychika - są szczupłe dziewczyny co twierdzą, ze są za grube. W głowie trzeba mieć poukładane. Mojej dziewczynie się nawet podoba że mam jedno jądro bo jestem bardziej "unikatowy" :) A jeśli któraś dziewczyna się z tego śmieje, to jest zwyczajnie niedojrzała. Jeśli mówi wprost że jej to przeszkadza no to jeszcze plus za uczciwosc. Ale ogólnie tego nawet dobrze nie widać. Widzę parę wypowiedzi młodych - nie przejmujcie się. Na miłość, seks, dzieci jest czas. Nie ma się co spieszyć. Dziewictwo w wieku 20 lat to nic złego, wręcz przeciwnie. Jeśli mi wierzycie to czekajcie. Zobaczycie jaka jest reakcja 25 letniej kobiety na taką wiadomość a jaka 16 latki. W pewnym momencie okaże się to zaletą. Tzn. zawsze jest, ale nie każdy to rozumie. Podsumowując - zbadać się. To nie jest normalne miec jedno jądro tak po prostu. A poza tym uszy do góry. Ja nie mam z tym od samego początku problemu. Paweł. Orchidektomia w wieku 29lat. Guz jądra.

Gość jhgrjksvkjbfk
Jestem kobietą. Gdyby mój facet miał 1 jądro..to nic by nie zmieniło;) Dla mnie to żadna różnica. To tak jak u kobiet mała łechtaczka i duża jak dla mnie;) Niektórym się to podoba a większości bez różnicy. Przecież nie kochamy jajek naszych facetów tylko ich!!!! Nie ma się czym przejmować!!! a tym bardziej wstydzić. Jeżeli traficie na normalną kobietę to nawet na to nie zwróci uwagi, wiadomo, że zapyta co się stało itd ale nie ucieknie z krzykiem;) Pozdrawiam

Gość kobieta .;
DO WSZYSTKICH PANOW Z JEDNYM JADERKIEM - nie ma dla mnie wiekszego znaczenia -- jedno czy dwa .. chlopcy nie macie powodow do zmartiwen ! niczego wam nie ujmuje brak jednego jadra .. glowa do gory :) a lachudrzyska ktore z tego szydza to zwykle lajzy , tyle :)

Gość Lupin
Witam dawno tutaj nie zaglądałem no proszę jakie pozytywne odpowiedzi :) Ano lachudrzyska te dziewczyny są takimi głąbami że aż przykro dziwie się że jeszcze z wydziału ich nie wyrzucili ale co zrobić... Ostatnio przed wakacjami pokłóciłem się z koleżanką (jak ja nie znoszę takich ludzi) przed wakacjami strasznie mi docinała wysłała mi demota i coś w stylu nawiązania do mnie no i krytykuje mnie wielce, nie wspominając już o tym że przy wszystkich frajera z ciebie robi jeszcze żeby to miało logiczne uzasadnienie a jej chodziło o to bo mi się podobała jedna dziewczyna z wydziału no i chciała żebym do niej szedł zagadać ja tego nie zrobiłem bo mam taka zasadę że do dziewczyn z wydziału nie startuje no i wielka krytyka bo ja piernicze wszystko gdy przychodzi co do czego, co jest w tym najlepsze naopowiadała mi wcześniej jaka to ona głupia jest pusta itd. i że nie jeden już do niej startował i lipka wychodziła... strasznie dwulicowa dziewczyna myśli że o niej paragon z szydzącymi uwagami nie krąży po wydziale ewidentnie dziewczyny na wydziale mnie wcale nie szanują w większości, są też takie z którymi można naprawdę pogadać ale to jednostka. Od jednego towarzystwa się odizolowałem dla własnego psychicznego zdrowia to następny burak się pojawia ("następna laska następna dziewczyna jeden burak się kończy następny się zaczyna:D ") Pamiętam jak kiedyś owa dziewczyna opowiadała o swoim chłopaku mi i jeszcze jednemu koledze że "on taki niby bez metki jest" opowiadała jak mu nawtykała heheh Boże co się stało z tymi dziewczynami jeszcze się uważa za prawdziwą kobietę morały mi prawi, dumna z siebie a powinna dostać po pysku za takie słowa i krzyż na drogę od niego. Śmiech mnie wszechmocny ogarnia. Skąd się takie dziewczyny biorą ?? Ja myślę, że to jest wina rodziców tatusia największa nie nauczyli swoich córeczek szacunku do facetów wmawiają swoim młodym damą jakie to one wspaniałe nie są nie krytykują nie znają słowa krytyki a później ona uważa się za nie wiadomo jaką zajebistą gwiazdę i idzie do ludzi poniewiera facetami a tak naprawdę jest nic niewartą dziewczynką LASKI ogarnijcie się !! Ostatnio znowu zacząłem dostawać jakieś maile na swoją pocztę od dziewczyn niby z Rosji panowie jaka patologia :D atak pedałów to chyba jest jakiś... Hehe Tak wygląda moje życie jest podobno "jednym wielkim żartem" jak to już od jednej inteligentnej kiedyś słyszałem. Miejcie na to wszystko wyjebane jeszcze raz piszę pośmiejcie się z tych pustych lasek z jakimi się spotykam na co dzień na wydziale. Pozdrawiam 88.8.8

Gość gość
boze ja nie rozumiem o co chodzi. Mialam chlopaka z jednym jadrem i nawet d glowy mi nie przyszlo pomyslec ze to cos dziwnego. Tego w ogole nie widac i gyby mi nie powiedzial to bym nie wiedzila,. Nie ma to na nic wplywu ani na seksualnosc ani na plodnosc. A jak spotkasz dziewczyne ktora ma z tym problem? To jakis debil wiec lepiej ja olac od razu. To tak jakbys spotkal kobiete ktoraby swierdzila ze masz okropnego pieprzyka albo brzydki paznokiec albo jestes z Warszawy albo jakas jeszcze inna bzdura. Co to ma do rzeczy z jednym jadrem lub z dwoma. Nie ma zadnego znaczenia!!!!

Gość gość1981123456789
Urodziłem się z jednym jądrem. Mam nietypowy przypadek zablokowania rozwoju jądra we wczesnym etapie życia płodowego. Jestem dzieckiem sportowców. Ojciec miał naturalnie bardzo wysoki poziom testosteronu. Matka stosowała doping testosteronem. Wpłynął on niestety na bieg życia płodowego mój i w mniejszym stopniu mojego młodszego rodzeństwa. Jedno jądro to olbrzymi problem dla męskiej psychiki. O mojej wadzie nie rozmawiało się w rodzinie jakby to było coś nieistotnego. Ja uważałem inaczej. Osobiście nie potrafię uznać siebie za mężczyzne, choć mój poziom testosteronu jest grubo powyżej normy. Wyłysiałem już w wieku 20 lat. Mam bardzo męski wygląd, 197cm, jestem agresywny i zdecydowany. Mój penis jest gruby, długi na 18 cm, jądro 7 cm długości. Nikt z moich znajomych nawet nie przypuszcza, że nie mam żadnego doświadczenia seksualnego. Obecnie mam prawie 32 lata, żyję w Anglii i podobam się dla większości dziewczyn i kobiet w każdym wieku wszystkich ras. Za kilka miesięcy mam zamiar wybrać się do prostytutki. Tam będę mógł być od początku szczery i całkowicie uczciwy w tej kwestii. Może potem coś się poukłada w mojej psychice i będę gotowy na normalny związek. Pozdrawiam innych mężczyzn z jednym jajkiem, którzy potrafili sobie z tym szybciej poradzić i mają partnerki.

Posiadanie jednego jądra nie czyni z mężczyzny niesprawnego seksualnie nawet po. usunięciu go z powodu nasieniaka złośliwego. Nie możesz tylko zostać żołnierzem zawodowym ,niestety... Pozdrawiam ;-)

Gość gość
Baby w dosłownie każdym temacie potwierdzają że są odmóżdżonymi idiotkami, jak myślicie tymi swoimi pustostanami po co facet ma dwa jajka? :-O Po co wy macie dwa jajniki, dwa płuca, dwie nerki? Wiem, za trudne pytania, kosmos... i to ten odległy za granicami naszego wszechświata :-)

Gość gość
Mój partner ma jedno jądro, a w zasadzie jest wnętrem jednostronnym. na seks nie ma to wpływu. na płodność - jak się okazało - też nie.Mamy dziecko.

Gość gość
Współczuję... normalnie chce się żyć... ja p***e

Gość gość
O uczuciach i seksie wypowiedz się i sprawdź co myślą inni na www.podane.pl

Gość kochamgonadzycie
Mam 18 lat i mam starszego chłopaka,który ma jedno jądro i jest prawiczkiem. Wystraszyłam się trochę gdy mnie poinformował, że miał operację...bałam się, jak będzie wyglądać nasza przeszłość, dzieci? Ale gdy kochany mówił mi to z łzami wstydu w oczach, uświadomiłam sobie, że jeszcze mocniej go kocham. A gdy dowiedziałam się o jego dziewictwie, bardzo mocno się ucieszyłam, wspólny pierwszy raz :) Czy nie jestem szczęściarą, że wpadłam na tak unikatowego mężczyznę? Kocham go nad życie.

Gość Smoczysław
Jedno jadro , to tyle co dwa:) nie przeszkadza i nie pomaga w współżyciu ani w byciu rodzicem.Tak samo jak jeden jajnik ..jak widzisz pełno jest tu osób zapewniających o stanie swojego sprzętu że działa jak należy ! :D.Jeżeli boisz się że możesz nie być tatą, to możesz kupić dr bocian zestaw dla niego i tam masz saszetki i tabletki zwiększające jakość Twojego nasienia finito !

Gość gość
Znalam faceta co od urodzenie miel jedno jadro lecz czlonka mial bardzo duzego.Podczas stosunku rozrywal dziewczyne do czasu gdy nie urodzila.Po porodzie juz nie miala takich mocnych doznan bo wczesniej wyla z rozkoszy podczas seksu,pomimo,ze krwawila z porozrywania pchala mu sie na pale.

Gość gość
Absolutnie mężczyźni nie powinni mieć z tego powodu kompleksów dla kobiety mądrej nie ma to znaczenia a i z płodnościa nie ma problemów więc uważajcie