Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ejka

Byłam głupia i takie są tego konsekwencje..........

Polecane posty

wiem, ze macie takich głupich postów do groma....... nawet już nie chce Wam sie ich czytac. Jutro ide zrobic test z krwi bo innego wyjścia nie widzę, nie spię już kilka nocy..... Wykańczam się... Jutro mija 21 dni od tamtego dnia. To był pierwszy dzien mojego okresu. Kochaliśmy się, to było kilka sekund. Przed wytryskiem wyszedł ze mnie. I tu pojawia się pytanie.....a może stwierdzenie? Czy jestem w ciąży?? Czy to możliwe?? Mam cykle 34 dniowe, albo i dłuższe. Okres trwa ponad tydzień. Ginekolog powiedział, ze to wykluczone, nie ma szans. Dwa tyg po Tym zajściu byłam na badaniu i lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowości . Powiedział, że nie ma szans na ciąże, że komórka jajowa tak szybko nie dojrzeje, że plemniki tyle nie przeżyją....... Co o tym myślicie? Proszę o szczere odpowiedzi, jestem przygotowana na najgorsze! Odkąd skonczył mi się okres ciągle wypływa ze mnie wodnista przezroczysto-biała wydzielina... Czy to może być objaw ciąży? Prosze odpiszcie cos. .. Przepraszam za ten post, ale naprawde już nigdy więcej sexu

No ale skoro lekarz wykluczył Ci ciąże to czym Ty sie jeszcze martwisz? A ta wydzielina równie dobrze może oznaczać jakies zapalenie.

Gość NIE NIE
Nie jest możliwi abyś była w ciąży!!!

ja pierdole - przepraszam za wyrażenie lekarz ci debilko powiedzial ze niejestes w ciazy to mu nie wiezysz i pytasz nastolatek ktore siedza na kafe na antykoncepcji??????

Gość Rado
Chloe...brawo...popieram🖐️

mam 18 lat;/ wiem, ze jestem debilem, kazdy mi to mowi;D ale chodzi o to, ze lekarz w 2 tyg ewentualnej ciazy nie jest w stanie jej zauwazyc, czyż nie?

wobec tego ja ci powiem tak: ja jestem w stanie stwierdzic i stwierdzam ze jestes w ciazy i urodzisz uposledzone dziecko ktore i tak bedzie madrzejsze od ciebie. przynajmniej tyle ze sie przyznalas do debilizmu - plus dla ciebie koniec rozmowy

Gość jak czytam
takie chamskie odpowiedzi to az mnie ...😠 jak dziewczyna nie wie lub nie jest pewna to sie pyta po to jest to forum chloe1 ja pierdole - przepraszam za wyrażenie lekarz ci debilko powiedzial ze niejestes w ciazy to mu nie wiezysz i pytasz nastolatek ktore siedza na kafe na antykoncepcji?????? nie badz taka madra chloe bo mi tez lekarz przez 2 mesiace mowil ze nie jestem w ciazy ,a jednak bylam

Gość 30-letnia mama
Mnie też lekarz powiedział, że na pewno w ciąży nie jestem. Po 2 tygodniach okazało się, że nie miał racji.

dziękuję, ze jednak jest ktoś po mojej stronie. Prosze napiszcie, czy jest możliwośc, ze jestem w ciąży?? Jutro robie test z krwi, bo już nie wytrzymuje nerwowo.

jejku, co za niemili ludzie?! czy ja kogoś obraziłam swoim postem, że większośc na mnie jedzie? Chciałam tylko usłyszeć miłe słowo pocieszenia, które byc może pozwoli mi przespać dzisiejszą noc;/

płyn przed wytryskiem też zawiera plemniki, także kto wie.....

nie, nie mam nadzieji, ale strasznie sie stresuje, że może jakiś kosmiczny niefart mi sie w życiu przytrafił. To mnie dobija

Gość jak czytam
Ejka nie zwracaj na te komentarze uwagi . Niestety tu tak jest :O Ja po dwoch miesiacach tez juz mialam dosc tej niepewnosci i zrobilam test z krwi ,bo ile mozna sluchac lekarza ktory mowi ze nie jestem w ciazy a ja sie zle czuje , @ nie mam ... Nie martw sie ,moze to przez stres spoznia Ci sie @ ,postaraj sie nie myslec ,zasnac ... napisz jutro jaki jest wynik testu :) powodzenia skarbie ,nie martw sie 👄

dziekuje:* mi sie okres nie spóźżnia, narazie jestem w 21 dniu cyklu, także do terminu okresu jeszcze spooooro czasu. Ale jutro robie test z krwi, bo już nie wytrzymuje, wszystko mi leci z rąk, chodze blada jak ściana;/

Gość buahha hahahaha
i tyle na temat

Nie ma powodow by się martwić. To jest w 100% niemozliwe. Jezeli to byl pierwszy dzien okresu to napewno nie zaszlas w ciaze. A co do tej wydzieliny to mozliwe ze masz jakies bakterie, zakazenie albo cos. Organizm broni sie przed bakteriami za pomoca takiej wydzieliny ale ona napewno nie jest objawem ciazy. Wiec nie martw sie i nie rezygnuj z sexu bez powodu. Bo szkoda :)

naprawde wielkie dzięki:P może to przez to, że leczyłam się trochę na grzybice pochwy?

Gość jak czytam
przyznaje sie nie wczytywalam sie az tak dokladnie :O teraz jak przeczytalam to napisze Ci ,ze moim zdaniem nie jestes w ciazy ,a okres moze Ci sie spozniac z wielu powodow ,a Ty jestes tak zestresowana ze moze tez byc od tego :) Ejka nie martw sie tak bo sie wykonczysz ,a naprawde jest bardzo male prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy

Gość buahha hahahaha
no i prosze glupia ale potrafi wpasc na to ze to przez grzybice brawa dla tej pani

dziekuje Wam, naprawde to bardzo dużo dla mnie znaczy. Mam ciągle nadzieję, że to nie ciąża. Ogólnie w moim organiżmie dzieje się źle. Leczyłam sie dupchastonem, mam małe jajniki, które nie produkują żeńskich hormonów. Grzybiczka też mnie dopadła. Wiele razy robiłam to w ten sposób, nawet w dni płodne i jakoś sie udawało. Za każdym razem obiecywałam sobie, że to już koniec. Mam recepte na Yaśmin.

A wy dziewczy jak nie macie do powiedzenia nic madrego to najlepiej wogole nie piszcie. Jest tyle tematów , wiec wybierzcie sobie jakis inny jak ten was denerwuje. Napewno kazda z was miala chwile niepewnosci i chciala poradzic sie innych, wiec troche litosci dla dziewczyny.

Gość jak czytam takie brednie
to az nie wierze ze mozna byc takim walnietym wszystkie te posty pisza zdesperowane nastolatki - czy jestesm w ciazy? chyba tak bo przeciez nie uprawialam sexu, albo go nie wlozyl, albo wyciagnal, albo cos tam a wszystkie te objawy to tylko ich wyobraznia laska wiem ze sie denerwujesz ale pomysl realnie a nie wypisuj bzdury

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH, KTÓRYCH URAZIŁAM SWOIM POSTEM! MAM NADZIEJE, ŻE NIE TRAFIE ZA TO DO PIEKŁA.

Gość no i zeby mi sie to
wiecej nie powtorzylo :P

Gość daj spokój Ejka
nie masz za co przepraszać to kilka osób z tego tematu powinno Cię przeprosić za ich brak kultury

Gość Do motyla
Głupia-tzn? Ejak spokojnie napewno nie jesteś.Ale radze zacząć siezabezpieczać i myślec o onsekwencjach. Od siebei anpisze tylko tyle że mam ponad 25 lat i nigdy bez gumiki a już w dni płodne to wogle.