Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwonkaki71

Zabili mi kotka

Polecane posty

Wychowalam kotka na ulicy. Niestety wczoraj ktos go zabil... Jest mi bardzo przykro. Mieszkam w bloku i mam 2 kotki. Nie mialam warunkow na nastepne.Te uliczne malenstwa dokarmialam 2,3 razy dziennie na dworze. Ludzie to potwory..

Gość studentka od siedmiu bolesci
to smutne...:( wiem ze ci przykro, ale ludzie traktuja zwierzeta okrutnie:(

Gość student od siedmiu boleści
skurwysyństwo i tyle!

Gość gruszki na wierzbie
Co za zachowanie!!!!Po prostu nie mam slow potepienia dla ludzkiej bezmyslnoscii krwiozerczosci.Trzyma sie,jestes dobrym czlowiekiem

ludzie sa do wszystkiego zdolni -ten co zabil kotka napewno nie zawachalby sie zabic i czlowieka.....buuuuuuuuuu

Gość za jaja bym takich wieszała

Potwory. Strzelałabym do takich ludzi. Biedny kociak, pewnie jest już w kocim niebie :(

Gość .magda.
to bardzo smutne... jestem cholernie wrazliwa na krzywde zwierzat. a skad wiesz czy to ktos celowo go zabil...?

Gość zabilabym
pierdolonego skurwysyna, mi tez otruli pare lat temu koty, ale nikogo nie zlapalam za reke, zajebalabym skurwysynow, jakbym wiedziala, kazdego chuja czy kurwe jakbym dorwala na krzywdzeniu zwierzecia, to nie spoczelabym dopoki by to gowno w ludzkiej skorze nie zostalo dotkliwie ukarane.

ludzie to potwory, dlatego tez kocham zwierzęta bardziej niż ludzi

Chrystus Jezus tez by... Jakby zlapal takiego... takiego... To by... Napewno..!!!! By... nie wiem, co! Co by zrobil?

Gość jaak Ci sie
udalo schudnac 2,5 kilo w 4 dni??????????

to Ty miałaś topik o dokarmianiu małych kociaków? i to TEN kociak z tamtego topiku.... smutne.... sama mam kociaka i nie wyobrażam sobie takiego zwyrodnialstwa na wsi nieopodal ludzie podpalają koty i wpuszczają je do rynien(celem ich przeczyszczeniia)to dopiero barbażyństwo-kot ucieka, bo się pali.....smutne jest to,że to robią dorośli, a dzieci opowiadają potem o tym w szkole-opowiadają z błyskiem w oku, tak jakby opowiadali jakieś super zdarzenie...........straszne!

Gość ukatrupić
skurwiela

tez mi przykro,mam kilkanascie kotow w domu, na wakacjach umarl mi kociak taki mały już widzący,sam z siebie, ponoć by chory, nie moglam sie pozbierać długo... :( nie wiem jak wy, ale ja kocham bardziej zwierzęta niż ludzi, to one byly pierwsze na ziemi i nalezy im sie podwójnie większy szacunek, nie jestem wrażliwa na śmierć ludzka jakoś, na mordowanie dzieci itp. ale zawsze płakac mi sie chce jesli ktoś krzywdzi zwierzęta, ktorekolwiek,mam ochote wtedy zabic takiego kogos, dobrze ktoś napisal- oko za oko ażb za ząb,albo niech gnije w jeszcze większych męczarniach! :(

Gość sorrry że tak zapytam
ale skąd wiesz, że Ci go zabili? może wpadł pod samochód albo zniknął na parę dni -koty tak mają... ?????????????

Gość szokccc
jak to podpalaja a co na to nauczyciele z tej szkoly ? przeciez chyba jest tam policja ?? mieszkam w miescie i dla mnie to nie do pomyslenia

Gość szatan osiedlowy
Kotow tyle sie narozmnazalo ze jedego mniej nie robi roznicy. Ci ludzie co pomagaja kotom to sa jacys nienormalni - tyle w naszym kraju LUDZI biednych i niedokarmionych. Dziwie sie ze ktos ceni sobie koty wyzej od LUDZI - to chore. Takich ludzi co dokarmiaja koty powinni karac bo: 1. wynosza smierdzace odpadki spozywcze 2. koty sie rozmnazaja i roznosa choroby 3. a jak te ku...wa mialcza to idzie oszalec - przy nich Michal Wisniewski to pikus

Gość osiedlowy szatan
glupie baby jestescie i bardzie ktami sie przejmujeci niz ludzmi BRAK MI SLOW

Gość evvela
Chodź osiedlowy szatanie, podpalę ci ogonek i przeczyszcisz mi rynnę....

Gość mi sie podoba
naprawde jesteście pojebnai!!!! "ten co zabił kotka to pewnie zabiłby i człowieka" w zyciu nie słyszałem wiekzego kretynizmu, leczcie sie!!!!

Gość evvela
a jak nazwać kogoś kto żywcem podpala zwierzę dla zabawy ? jedyne co mi przychodzi do głowy to "zwyrodnialec"

Gość osiedlowy szatan
Dla mnie czlowiek przedstawia wieksza wartos niz kot. A ty glupia babo pewnie codziennie zajadasz szyneczke kielbaski i myslisz to to miesko produkuje sie w supermarketach. Czy ty nie rozumiesz ze swinki sie zabija po to abys resztki mogla dac swoim kotkom. Jedno zwierzatko sie zabija i z jego mieska robi sie karme dla kotow. POMYSL SOBIE O TYM

Gość mi sie podoba
popieram szatan ale to tylko głupie nierozumne garkotłuki tak pisza.A co do podpalania zywcem to naprawde niłedanie.Ale taskie jest zycie jeden umiera po to aby drugi mógł zyć, to naturalna selskcja a zreszta tych kotów i tak jest za duzo.

Gość evvela
tak, wartościowy człowiek ma większą wartość od zwierzęcia, ale tylko taki owszem jem mięso, ale gdybym miała sama torturować czy zabijać zwierzęta bym go nie jadła wierzę, że zwierzęta, których mięso jem jest pozyskiwane w humanitarny sposób tzn bez przysparzania zwierzętom niepotrzebnych cierpień mamy XXI w i nie zażyna się zwierząt tak jak kiedyś na wsiach

Gość evvela
gdyby nie koty to by was szczury zjadły

Gość osiedlowy szatan
fajnie sobie to tlumaczy ze zwierzeta sa zabijane w humanitarny sposob - nie bylem nigdy w rzezni ale z tego co ogladalem w TV to jest to tak samo brutalne jak kiedys i zwierzeta na pewno cierpia. I to ze opiekujesz sie jednym kotkiem a akceptujesz masakre tysiecy zwierzatek w rzezni tez cos o tobie swiadczy.

Gość co wy pieprzycietp
to ,ze sie koty dokarmia to nie znaczy ze nie am sie wspolczucia dla ludzi. Nie wiem skad u sztaana taki wniosek. Prawda jest taka,ze ludzie przynosza cale zlo na swiecie.Czy to grzech ,ze ziwreze jest glodne i tkos mu pomaga przetrwac? a Ty Szatan sie tak nie stawiaj, bo gwarantuje ,ze nie raz w zyicu wpierdalales te szynke. :classic_cool: ..czy tez rybke....