Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kipila

Czy mogłabym pierwsza....

Polecane posty

Gość kipila

Czy w poczatkowej fazie znajomosci moge odezwac pierwsza do chlopaka? Od pocztku to on pierwszy pisal , dzwonil nie bylo tego duzo ale liczy sie fakt , ze pierwszy wykonywal ruch .Czy teraz moglabym sie jako pierwsza odezwac bo on cos milczy a ja mnie tęskno cos..

Gość pan
mysle ze to nic zdrożnego...

kurcze jak sobie przypomne to ja pierwsza poderwałam mojego faceta...dziwne pytanie...przejmij stery i zacznij cos robic zeby wasz zwiazek sie rozkrecił a nie czekaj na faceta bo ci ucieknie sprzed nosa!

Gość kipila
wielbiciel a Ty jakbys zareagowal gdyby dziewczyna wyslala do ciebie niewinny smsik:)

jest równouprawnienie! skoro facet moze zdobywac kobiety to kobiety tez mogą zobywać! i wybierać sobie facetów:-) lubię być osoba dominującą w związku i o ile dobrze pamietam to ja pierwsza go pocałowałam wziełam za ręke podczas pierwszego spaceru...i jedyne na co mu pozwoliłam to by pierwszy zaczął mówic o swoich uczuciach do mnie... jemu od samego poczatku sie podobalo ze to ja przejełam inicjatywę:-)

Gość kipila
heh moze masz racje :) napisze do niego , a przy okazji zapytam czy spotykamy sie w srode bo nic nie pisze , a nie wiem czy to aktualne

Gość kipila
ja staroswiecka jestem lubie byc zdobywana i wydaje mi sie ze to facet powinien zabiegac stad moje opory dziwnie mi jakos pisac czy dzwonic pierwszej

Gość kipila
dziekuje ale dziwnie sie jakos z tym czuje heh moze pora na zmiany..

to mozesz tak w nieskonczonosc czekać bo Twój wybranek moze okazac sie facetem który lubi byc zdobywany i co wtedy? ja mysle ze jak kobieta nie wykazuje inicjatywy to znaczy ze jest jej wszystko obojetne jaki facet sie nia zainteresuje...bedziesz czekac jak ksiezniczka na swojego ksiecia??

Gość tak tak tak ...
a ja sie nad takim czym nie zastanawiam ... jak mam ochote to sie odzywam jesli nie to siedze ciho nie lubie takich zasad

Gość kipila
moze tak byc ale skoro pisal dzwonil pierwszy? a jesli ja i on lubimy byc zdobywani co wtedy?

to wtedy trudno bedziecie w nieskonczonosc czekac na pierwszy ruch....a moze on dzwonił i pisał bo chcciał ci pokazać ze jest Toba zainteresowany i teraz czeka co Ty z tym zrobisz? rób jak uważasz... albo zrobisz ten ruch... albo bedziecie na takiej stopie na jakiej jestescie jeszcze bardzo długo!!!!!!! wybór nalezy do Ciebie

Gość kipila
Tomek daruj sobie

przestał sie odzywać bo.... A znudziły mu sie juz takie smsy takie koleżenskie B Ty nie wykazywałas wiekszego zainteresowani i facet stwierdził ze szkoda czasu mysle ze to 2 on moze chcial cie zdobyc ale Ty... cos nie chcialas

Gość kipila
poporostu teraz jestem ostrozna sparzylam sie i dzialam powoli ale mozesz miec racje zobaczyl , ze nie bardzo mi zalezy chociaz to nie tak czy jest szansa , ze zaintersuje sie mna na nowo jesli zaczne odzywac sie czesciej?

Gość kipila
Tomek zlituj sie

jesli sie kiedys sparzyłaś i sie boisz blizszych relacji to nie ma po co robic facetowi nadziei dopóki nie uporasz sie z przeszłością. jest szansa ze jak teraz ty zaczniesz się odzywac to zainteresowanie z jego strony powróci ale... nie trzymaj go na dystans w nieskonczoność! bo chyba nikt tego nie wytrzyma. owdzenia ide spac dobrej nocy wszystkim

Gość kipila
Marysia 21 dziekuje za zyczliwe rady :) odpisal bardzo krotko i raczej bez wiekszych emocji napisal , ze ma nadzieje , ze nic mu nie pokrzyzuje planow w srode i bedziemy mogli sie spotkac skoro sam zaproponowal