Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomoc cilest

do tych co biorą Cilest

Polecane posty

Gość Pomoc cilest

jestem w trakcie 2 opakowania tych tabletek. Zauważyłam że mam problemy z żołądkiem (ogólnie że tak powiem zbiera mi się dużo gazów) mndli mnie trochę i ogóle jakoś tak dziwnie się czuję. Czy to może przejść? Czy wybrać się do gina po kolejną zmianę tabletek?

jestes pewna, ze to od cilestu? bo w moim przypadku to byla wina nadmiernego picia coca-coli przez kilka miesiecy, przestalam ja pic i wszystko wrocilo do normy...

Gość Pomoc cilest
raczej tak. Musiałam zmienić tabletki bo poprzednie dawały taki efekt że byłam zmierzła :| i bolało mnie podbrzusze. Tak jak pisałam biorę 2 paczkę, ale przy 1 "obserwowałam" się. W czasie przerwy nie miałam problemów żołądkowych :(

ja wzięlam chyba z 5 opakowan cilestu liczac caly czas,ze mdłości minął....NIE MINĘŁY :-( teraz bralam microgynon i to samo (lekarz mnie uprzedzł,ale powiedzialam,ze sprobuje)...no i w piatek ide po nastepne tabsy \"na probe\",niestety maja byc o wiele wiele droższe:-( ale moze po nich bede sie dorbze czuc:) 3majta kciuki:) Moja rada,nie mecz sie,tylko zmieniaj...pozdrowka:)

Gość ehhhh
a ja biore 3 listek Cilestu i mam nadal plamienia...grrrr czy to skutek uboczny?długo bede jeszcze plamic?? Bez wkadki sie nie obejdzie...

plamienia raczej po pierwszym listku powinny minac...wiec moze do gina sie zgłos...ja nie plamiłam jeszcze przy zadnych tabsach-na szczescie:)

Gość a ja właśnie
biore cilest i jest ok, nawet powoli waga mi sie ustabilizowala,nie mam mdlosci, gazow itd. kiedys wzielam jedno opakowanie jeanine i mialam chyba wszystkie ojawy ktore opisalyscie, co oznacza ze macie zle dobrane tabletki dziewczyny.

Bralam cilest 4 lata nie mialam opisanych oprzez ciebie objawow teraz jestem 2miesiac po odstawieniu i staram sie o dziecko

ja biore yasmin i nie wytrzymuje juz na zoladek!! mam zgage pieczenie mdlosci gazow nie ale chyba odstawie tabsy bo nie idzie wytrzymaca a biore tylko 2 miechy

Gość Pomoc cilest
dzięki za odzew:) To są moje któreś tabletki po Novinette, microgynon i rigevidon. Ostatnie musiałam zmienić bo tak jak pisałam przez pierwsze 10-11 tabletek miałm takie dziwne pobolewania podbrzusza, po microgynonie czułam się super ale po roku pojawiły się plamienia w ostatniej fazie brania a po Novinette zrywałam z facetem (hehe strasznie byłam drażliwa i ogólnie nie do życia) Mam pytanko? Czy któraś z Was pytała się gina czy można tak często zmieniać tabletki?