Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gama2444

samoopalacz- nie, lakier do paznokci- nie, farba do wlosow - nie...

Polecane posty

Gość gama2444

powiem Wam ze to jakas obsesja.. wlosow nie farbowalam do 12 tc..a tak na wszelki wypadek.. ale jak slucham, ze kobiety rezygnuja na czas ciazy z farbowania wlosow, z malowania paznokci, samoopalaczy.. to mi rece opadaja.. najlepiej polozyc sie plackiem i lezec 9 miesiecy.. chodzic w dresie, nie malowac sie, nie smaorwac kremami.. broncie panie boze nie idz do kosmetyczki!!.. a nie jesc slodyczy w ciazy to juz naprawde tragedia! jak mozna maluszkowi odmowic kawalka tortu albo ciasteczka.. jakas paranoja normalnie! ja rozumiem ze pewnych rzeczy nie wolno robic.. ale ostatnio zostalam okrzyknieta bezmyslna bo uzylam samoopalacza:( dziewczyny wyluzujcie troche...

Gość zryte łby
KULKA W ŁEB-TAK

Gość samoopalacz podczas ciazy
JEST NIEBEZPIECZNY I TO JEST UDOWODNIONE!!

Gość zal mi idiotek
ale autorka tego nie wie

Gość gama2444
autorka nie ma paranoi moze:P? co konkretnie jest niebezpiecznego w samoopalaczu? glupie dziewuchy-paranoiczki naczytaly sie o beta karotenie, wit a i innych.. tyle ze beta karoten jest calkowicie bezpieczna odmiana wit.. poza tym ja nie lykam samoopalacza tylko smaruje nim skore:P a i jeszcze jedno samoopalacz dziala tylko na naskorek a nie skore wlasciwa:P

Gość jakie to piekne
że nie wszyscy są tak paskudni i nie muszą w ciąży czy bez ciązy tapetować się;)

Gość luzka29....
czemu ma służyć ten temat??? Uważam że to sprawa indywidualna która co robi podczas ciąży, to chyba enty taki temat - bez sensu

Gość gama2444
jakie to naiwne i wiesniackie podejscie- kobieta zadbana to nie ta z tapeta.. ale tez na pewno nie ta z mysimi wlosami, blada.. wymyta jedynie mydlem bambino:P po to sa kosmetyki by sie nimi malowac.. by ich uzywac... nie wyobrazam sobie isc do pracy bez makijazu.. no chyba ze pracowalabym w miesnym:P

Gość gama2444
luzka jak Ci nie odpowiada temat to go nie czytaj - w ramach wyjasnien temat jest po to by uzmyslowic kobietom ze maja popadaja w paranoje.. i wciagaja w to inne kobiety.. ciaza to nie choroba..

Gość zal mi idiotek
a co w mięsnym juz nie wolno malowac oczu i ust i uzywac pudru? pierwsze słyszę.

Gość no ja tez chce wiedziec dlacze
samoopalacz niby szkodzi? chce konkretow a nie glupiego gadnia. Tak to ja tez sobie moge wymyslac " mydlo podczas ciazy szkodzi!"hehe a jak ktos spyta dlaczego to nie ebde umiala powiedziec

Gość zal mi idiotek
cyatat" jakie to naiwne i wiesniackie podejscie" a jakie jest mieszczańskie podejście? ile ty masz lat ze tak sie prostacko wysławiasz? wieśniackie podejście:D ale mnie rozbawiła dziecinka.

Gość gama2444
wiesz.. z kims o takim wymownym i inteligentnym nicku nie bede dyskutowac na temat sposobu wypowiadania sie:p tym bardziej oponie takiego osobnika mi zwisaja:P