kineczka6 0 Napisano Listopad 21, 2006 to tez sa moje pierwsze tabletki i mam dylemat inny troche a mianowicie czy zaczac brac od tabletki z numerem jeden czy od tej z numerem 4 oznacznej symbolem poniedziałek lub kolejnym dniem tyg:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jiji Napisano Listopad 21, 2006 nie wiem ale raczej powinnas wziasc z numerem jeden zalezy jakie masz tabsy jak te starszej generacji to bez roznicy jak nowszej to niestety musisz brac tak jak trzeba a w ulotce nie ma ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kineczka 6 Napisano Listopad 24, 2006 Biore regulon, w ulotce jest tak napisane ze mozna sie zachlastac.Dzieki za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Listopad 24, 2006 Regulon ma wszystkie tabletki takie same. Zacznij tak jak ci wygodnie. Jedne kobiety wolą numerkami a inne dniami tygodnia bo łatwo zauważyć jak się zapomniało. Ale nie ma to znaczenia dla skuteczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karola smutna Napisano Listopad 24, 2006 Jesli koles robi palcowke lasce a potem on mu loda ... i jesli miala cala reke w spermie a potem ja wytarla i przed przypadek dotkla swojej ...ta reka to moze byc w ciazy;/?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karola smutna Napisano Listopad 24, 2006 pliss o odpowiedz blagam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Listopad 24, 2006 Myć ręce-trochę higieny dziewczyny!!! Ale szansy na ciążę brak.Chyba ,ze taka ociekajacą sperma włożyła wprost do pochwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karola smutna Napisano Listopad 24, 2006 ale to nie tak wprost do pochwy... czyli brak ciazy tak??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Listopad 24, 2006 Dziewczyno bo do kobiety pewne Ci jeszcze kilka lat brakuje. Zajść w ciążę nie jest tak łatwo. Tak jak mówisz się nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karola smutna Napisano Listopad 24, 2006 wiem ze to glupie pytanie ale ja naprawde sie boje:( ale dzieki za odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach