Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepek swiata

kupiłam maske VAX

Polecane posty

Witam:) ja osobiscie uzywam maski i szamponu wax do włosów suchych i zniszczonych...jest najlepsza na zniszczone włosy...mysle ze jesli masz dwa rózne odcienie to powinnas zakupić sobie właśnie tą. Ja mam ciemny blond, wczesniej uzywałam tej do blondu ale po pierwszym pudeleczku przerzuciłam sie na ta i jestem zadowolona. Do tego od 2 miesięcy biore capivit piekne włosy...naprawde polecam...

Witam:) ja osobiscie uzywam maski i szamponu wax do włosów suchych i zniszczonych...jest najlepsza na zniszczone włosy...mysle ze jesli masz dwa rózne odcienie to powinnas zakupić sobie właśnie tą. Ja mam ciemny blond, wczesniej uzywałam tej do blondu ale po pierwszym pudeleczku przerzuciłam sie na ta i jestem zadowolona. Do tego od 2 miesięcy biore capivit piekne włosy...naprawde polecam...

Gość nathanek
hej uzywanm vaxu od ponad 10 lat..i uwazam ze jest the best product ze wszystkich..jesli nalozy sie go tak jak jest to zalecane poprawia kondyncje wlosow rowniez nie wspominajac o jego dzialaniu na cebulki...kolkor wlosow zmeiniam bardzo czesto od jasno rudych po czarne i nigdy jeszcze nie wyszly mi zielone..nie wiem co za bzdury ludzie potrafia tu wypisywac...:) to tak dla ogolnej wiadomosci :) pozdrawiam

moja fryzjerka poleciła mi ta odżywkę i naprawde ja zauwazalm efekty za każdym razem jak ją stosuję...mam większe opakowanie bo starcza na dłuzej i bardziej sie opłaca...a stosuje najczęsciej jakis m-c po zabiegach fryzjerskich kiedy juz pojawiaja sie odrosty , bo wcześniej szkoda mi efektu farbowania...bo uwierzcie mi włsoy po tym szybko rosna....wiec nie chce za szybko niszczyć dzieła fryzjerki...polecam....kondycja wlosa napewno sie poprawia, sa gładsze i sie nie pusza...przynajmniej moje...

Gość monika12233
ja dopiero raz jej użyłam, a włosy od razu były takie mięciutkie i lśniące.. pomimo, że mam zniszczone. Zastanawiam się ciągle tylko nad tym, jak to jest, że WAX zawiera dużo szkodliwych składników w sobie już na samym przodzie m.in. SLS, w masce, którą trzyma się ok. 30 minut! a mimo to, tak pomaga innym???

Gość gość
Hej moim problemem jest lysienie plackowate słyszałam ze wax jest polecane na porost włosów po chemii czy ktoś może mi powiedzieć czy naprawdę działa czy odrastaja włosy mam lyse place na głowie jestem zrozpaczona

Gość gość
Na porost rewelacyjna wcierka Farmowy-Jantar. Polecam

Gość gość
Fryzjerka mi powiedziała, że faceci łysieją, bo szorują ręcznikiem głowę po umyciu... smiech.gif Podrzucam ciekawe porady o tym jak dbać o włosy kręcone, by nie wyłysieć i nie mieć szopy na głowie: http://mlodzinadorobku.pl/jak-dbac-o-wlosy-kr econe/