Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANIKA....

PRACA MGR

Polecane posty

Gość PANIKA....

muszę napisać, i to w języku obcym, mam materiały ale nie przeczytane, czy pół roku wystarczy? tyle, ze pracuję i mam raczej niewiele czasu :-O

też pisałam w języku obcym - jak się 4 lata uczyłaś czegoś tam, to te materiały przeciez nie są dla Ciebie jakimś nowum wystarczy je przekartkować, zobaczyć co masz, co z tego pasuje do tematu, ułozyc plan i napisać jak już jest plan, to jeden weekend=1 rozdział plus 1 weekend na wstęp i zakończenie i po krzyku

Gość PANIKA....
oj... ja widzę to bardziej czarno, przecież tam nie można przepisać nawet jednego zdania bo plagiat, a jak tu być twórczym w języku obcym??? :-o mam taki paraliż ze stresu, że ciężko mo się za cokolwiek zabrać, ale chyba zacznę właśnie od planu! zawsze to coś, dzięki

moja rada: 1. Plan, bez niego ani rusz! 2.Zebrany material i wybranie z niego tego, co bedzie sie nadawac 3.dobre checi i pozytywne nastawienie, to tez wazne:) Powodzenia i lacze sie z Toba, bo ja tez zaczynam pisac:)

Możesz przepisać zdanie, i to nie jedno, tylko większość, bo praca magisterska jest w założeniu odtwórcza. Tylko trzeba pamiętać o jednym - trzeba podać w przypisach źródło - i po krzyku.

Gość PANIKA....
no tak, będę cytować, wiadomo :-) ale większośc to ma być jakaś moja teza :-O No ale użalaniem się nad sobą niczego nie zdziałam, od jutra biorę się w garść, a dzisiaj będę budować to pozytywne nastawienie :-)